Byggesagkyndig.nu ApS
Esbjerg, Kolding eller Vejen

Byggeleder (Tilsynsførende bygherrerådgiver) Jylland

Vi søger nye dygtige medarbejdere til Jylland, som vil være en del af vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Om Byggesagkyndig.nu

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed hvis mål det er at rådgive de danske private husejere. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Lystrup ved Aarhus, og en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev samt en afdeling i Odense på Fyn. Vi er p.t. 24 ansatte fordelt på de enkelte afdelinger.

Kunder og ydelser

Vores kunder

Vores kunder er hovedsageligt private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger, som primært finder os via vores hjemmeside. Herunder er der naturligvis kunder, der kommer fra anbefalinger direkte og/eller tilbagevendende kunder. Vores primære kontaktflade er via nettet, herunder igennem vores online kundeformular, samt telefonisk henvendelse og mails.

Ydelser

Vores ydelser kan nemmest ses på vores hjemmeside, under punktet ydelser. Men opremset efter største andele er det følgende:

  • Køberrådgivning
  • Fugtteknisk- og skimmelrådgivning
  • Tilsyn og kontrol med nybyggeri
  • Afleveringsforretninger
  • 1 og 5 års eftersyn
  • Tvistsager med håndværkere
  • Syn og skøn
  • Termografering

Hvem søger vi

Danmarks bedste private bygherrerådgiver og tilsynsekspert

Vi har rigtig stor succes og travlhed i butikken, og vi har brug for hjælp til vores voksende andel af vores tilsynspakke produkter.

Overordnet søger vi en dygtig og serviceminded Tilsynsførende bygherrerådgiver, som kan agere i det private marked.

Ud over dette skal du kunne indgå i vores team og have den rette kemi. Men du skal ligeledes være utrolig selvstændig og selvkørende i mere end en forstand. Som person skal du være god til samtale og dialog med kunderne. Du skal kunne forventningsafstemme, og klart forklare hvordan vi kan hjælpe kunderne.

Ude på byggepladserne skal du kunne agere med byggeledere og håndværkerne. Du skal kende det typiske flow i opførelsen af et enfamilieshus, herunder ikke mindst udfordringer i samme. Du skal ikke være bleg for at tale i telefon med byggeledere, kunne presse dem, og ikke mindst tale kundens sag.

Du skal kende de typiske fejl og mangler, og kunne gennemgå et hus fra kælder til kvist. Sidstnævnte kræver en bred teknisk erfaring og indsigt, samt indsigt i den nyeste lovgivning. Du skal kunne lide at køre bil, idet der køres rigtig mange kilometer hver uge og dag.

Erfaring

Vi forventer at du har erfaring for lignende stillinger, enten som byggeleder, projekterende, bygherrerådgiver og/eller håndværker. Alle vores øvrige rådgivere er håndværkeruddannet, enten som tømrer, snedkere, murer eller betonmager. Et princip vi helst ikke fraviger fra, da vi tror på at den praktiske erfaring, ikke er noget som man kan læse sig til. Derudover er det et krav at du har enten Byggetekniker, Bygningskonstruktør eller Bygningsingeniør uddannelsen.

Primære arbejdsopgaver

Tilsyn og kontrol

Din primære opgave vil være at føre tilsyn på nye huse, tilbygninger og/eller ombygninger.

De fleste sager handler om tilsyn ved typehuse, så som Huscompagniet, Lind & Risør, Eurodan mf.

Vores tilsynspakker består typisk af seks regulære tilsyn, og så deltagelse på en førgennemgang/føraflevering og sidst deltagelse på selve afleveringsforretningen.

Vores tilsynspakker kan godt variere en del, lige fra flere tilsyn end de nedenstående, til kun enkelte tilsyn, og så ikke mindst kun deltagelse ved afleveringsforretninger, på huse/boliger vi aldrig før har været i.

Typiske tilsyn er følgende: (dog ikke altid i den eksakte rækkefølge)

  • Fundamentstilsyn
  • Tilsyn før støbning af terrændæk
  • Råhus- eller tagtilsyn (bagvægge, indervægge og tag)
  • Murværkstilsyn (samt vinduer og døre)
  • Dampspærretilsyn
  • Tilsyn og kontrol vedr. vådrum
  • Før gennemgang
  • Afleveringsforretning

Hvad tilbyder vi

Først og fremmest glade kunder som vi gør en positiv forskel for hver dag.

Vi tilbyder et job i et af landets bedste rådgivervirksomheder – som er i vækst. Vi har store ambitioner for fremtiden, og vi tilbyder, at du kan komme med ombord!

Vi vægter Work/Life Balance meget højt, hvorfor du ikke kommer til at arbejde i weekender, og din arbejdsdag planlægger du selv, ud fra de sager, du får tildelt, og hvad der bliver booket ind i din kalender fra salgsafdelingen.

Du bliver del af en sund, succesfuld og ansvarsbevidst virksomhed, der vægter et godt fællesskab og som værner om sine medarbejderes trivsel og faglige udvikling. Vi tilbyder attraktiv løn, pension og sundhedsordning.

Vores fællesskab i virksomheden er stor, tonen er frisk men saglig og vi bruger meget hinanden til sparring på sagerne, hvilket du også vil opleve i det arbejde som du skal varetage. Der vil altid være hjælp at hente, og en at trække på, hvis der bliver behov herfor.

Vi forsøger desuden at samle landsdelene med jævne mellemrum, og holder selvfølgelig både julefrokoster, sommerarrangementer samt en række spændende sociale arrangementer, hvor vi samler alle kræfter og giver den gas.

Har vi fanget din interesse?

Lyder stillingen og arbejdet tiltalende, besidder du kvalifikationerne, og kan du varetage disse opgaver i vores forretning, så hører vi meget gerne fra dig, og du er mere end velkommen til at ringe til Christian Norborg på tlf.: 44 12 90 03

Send en ansøgning og et CV ved at klikke på "Ansøg nedenfor".

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.