Lumskebuksen v/Gitte Jørgensen Desideriussen
København

Legendarisk bodega tørster efter bartender (deltid)

Der er noget galt i Danmark… Lumskebuksen mangler en bartender.

Elsker du lyden af raflebægre og røverhistorier, mens Himmelhunden bjæffer på jukeboksen? Og har du et værtsgen, der får selv Emma fra Rottehullet til at ligne en nybegynder? Så læs med her.

Lummeren – dit nye stamsted

På kanten mellem Østerbro og Nørrebro finder du Lumskebuksen. Her venter 14 gode kolleger spændt på at møde dig.

Sammen med Østerbros skønneste bodegarotter holder vi den stolte værtshustradition i live – både i det daglige, men også når vi holder Lummerlørdag og sætter fut under kedlerne med vores helt egen Lummerfestival.

”Her er ingen fnidder-fnadder – vi taler åbent med hinanden, og du kan altid komme til mig – for det er vigtigt for mig at have føling med dig og dine kolleger,” fortæller Gitte, ejer.

Og her er der plads til alle. Udover vores trofaste stamgæster, er vi også velbesøgt af områdets mange studerende. Det betyder, at en mandag på Lummeren hurtigt kan føles som en fredag.

Du sørger for, at gæsterne ikke går tørstige i seng

Du sørger godt for gæsterne, når du skænker deres yndlingssjus og spreder god stemning. Og når der er klister på stolen, er du også behjælpelig med at få bestilt en taxa, så de kommer lige hjem.

I hverdagen er du som regel alene på skansen, mens du i weekenden får selskab af 1-2 kolleger.

Du sikrer, at der er tjek på tingene, når du:

  • skænker, rydder af og vasker op
  • bestiller varer hjem og står for regnskab og optælling – i samarbejde med Gitte
  • finder på indhold til vores Facebookprofil og laver opslag
  • er med til at planlægge den årlige Lummerfestival, som afholdes på vores dejlige udearealer.

Da vi har åbent til kl. 2 på hverdage og 5 i weekenden, er arbejdstiderne skiftende – men du har masser af indflydelse på vagtplanen, som vi sammensætter i fællesskab.

Ryg eller rejs

Lummeren er en klassisk rygerbodega, og derfor skal du naturligvis kunne tage en gang røg.

Hyggespreder med pondus

Om du tidligere har langet hundredvis af Hof over disken, er ikke så vigtigt. Her er det din personlighed, der tæller. For du interesserer dig oprigtigt for de mennesker, der træder ind ad døren – og du tager lige så godt imod de vante vandhulsrotter som de dugfriske kid. Det er også grunden til, at folk kommer igen og igen.

Øllen går forskelligt i blodet på folk, men du har altid føling med energien i rummet. Derfor ved du også, hvornår du skal slå ned på det for at opretholde den gode stemning. Veteranerne i rummet ved allerede, at du har det sidste ord, og de nye lærer det hurtigt.

Har vi fået dig i det lumre hjørne?

Hvad end du er til Fernet, flyversjusser eller noget helt 3., så glæder vi os til at modtage din ansøgning via QuickApply-knappen ”Ansøg” forneden – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i ejer, Gitte Desideriussen på 5217 9868.

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.