Indeks Retail A/S
Horsens

Category manager til legetøj

Er du klar til at tage del i et spændende kapitel hos en af Danmarks førende detailhandelsvirksomheder, hvor vi brænder for både online og fysiske butikker? Befinder du dig godt i krydsfeltet mellem indkøb og salg, og er du købmand med stort K? Så er du måske vores kommende kollega.

I Indeks Retail A/S, som er kædekontor for de velkendte detailbrands Legekæden, Bog & idé og BOGhandleren, søger vi en erfaren og resultatorienteret category manager til at lede vores legetøjskategori. Den rette kandidat vil være ansvarlig for udviklingen og implementeringen i hele processen fra leverandørudvælgelse over selve indkøbet til markedsføring og salg af varen ude i butikkerne og på vores webshops. Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores sortiment er konkurrencedygtigt, opdateret og tilpasset vores kunders behov og præferencer.

Som category manager hos Indeks Retail bliver du et vigtigt bindeled mellem indkøbsafdelingen, vores leverandører, butikker og de øvrige interne afdelinger på kædekontoret. Du kan forvente, at din arbejdstid bl.a. kommer til at gå med:

  • Indkøb af varer til kæderne
  • Kontrakt forhandling med leverandører
  • Sammensætning af sortimenter
  • Udvælgelse af katalogvarer
  • Sikre overensstemmelse mellem indkøbsvoluminer, lagerbeholdning samt forventet salg
  • Analyse af kategoriperformance og optimering heraf
  • Personaleledelse af mindre indkøbsafdeling

Vi forventer, du har solid indkøbserfaring, gerne på ledelsesniveau, og det er en stor fordel, hvis du allerede er vant til at arbejde inden for detailbranchen, både online og i fysiske butikker. Du er samtidig en stærk forhandler, som formår at holde fokus på den langsigtede strategi samtidig med, at du kan skabe resultater i den daglige forretning. Du besidder evnerne til at skabe langvarige relationer med samarbejdspartnere, og som leder skaber du motiverende arbejdsrammer og går forrest som det gode eksempel.

Afdelingen

Du bliver en del af ledelsen i vores overordnede indkøbsafdeling samt leder af et mindre indkøbsteam, hvor vi arbejder tæt sammen for at sikre det rette legetøjssortiment på hylderne i butikkerne og på vores webshops. Du kommer også til at sammen med vores marketing- og e-commerce-afdeling, hvor du er den, der kommer med indsigt og viden inden for legetøjskategorien, så vi sammen sikrer de rette kampagneaktiviteter og markedsføringsindsatser for produkterne. Vi løfter altid i flok – for vi ved, at vi kun sammen kan skabe den bedste oplevelse og service for vores butikker og kunder.

Du får base på vores kædekontor i Horsens, tæt på E45, blot 30 min. fra Aarhus C. Vi tilbyder en arbejdsplads med stor frihed under ansvar i en uhøjtidelig og uformel organisation med 55 dygtige kollegaer, og du bliver en del af en stærk holdånd.

Jobopslaget udløber den 30. april 2024, og den første samtale vil finde sted den 7. maj 2024 i Horsens. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Marianne Lyngby Pedersen på e-mail mpe@i-r.dk.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.