Baumer A/S
Århus V

Kontorassistent

Reception –Timeløn – Bogføring

Vil du være en del af et uformelt team med dejlige kollegaer? Brænder du for varierede opgaver og en bred kontaktflade? Så har du mulighed for at blive en del af en international vækstvirksomhed, der sætter medarbejdertrivsel højt.

Kontorassistent med fokus på grundighed og god service

Vi søger en kontorassistent på fuld tid med start 1. juni 2024, der sammen med 2 kollegaer i økonomi sikrer pålidelige data og god support til øvrige afdelinger i Baumer A/S. Du får god introduktion med overlap fra nuværende medarbejder, der går på pension.

Arbejdsopgaver:

  • Reception, bestilling af kontorartikler, hotel, mad etc.
  • Timeløn i Lessor Workforce, herunder validering af tidsregistrering
  • Svensk filial - løn til sælgere via lønbureau, momsindberetning, rejseafregninger etc.
  • Bogføring, afstemninger, kreditorbetalinger, refusionsansøgninger, div. indberetninger
  • Ad hoc-opgaver og backup i afdelingen

Kvalifikationer

Du er smilende, serviceminded og evner at have flere bolden i luften. Du har erfaring med tidsregistrering for timelønnede og trives med at varetage egne opgaver og ad hoc-opgaver, der kommer i en organisation på 65 medarbejdere. Du har erfaring med opgaver i reception / bogholderi og er erfaren bruger af Excel.

Personligt er du proaktiv, engageret og trives i en hverdag med mange opgaver. Du arbejder selvstændigt og besidder en faglig stolthed og er altid hjælpsom og fleksibel, når opgaverne kræver det. Endelig er du en positiv person, der bidrager til en god teamånd og værdsætter gode kollegaer.

Gode forhold i en uformel organisation

Du kan se frem til at blive en del af en velfungerende virksomhed med 65 positive og engagerede medarbejdere, som alle hjælper hinanden. Selvom der er travlt, bevares den gode stemning, og der lægges vægt på at nye medarbejdere bliver taget godt imod, så man allerede fra første dag føler sig godt tilpas.

Vi tilbyder gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår, løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning. Du har god mulighed for at påvirke eget arbejdsområde.

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Morten Stokholm Juul på telefon 89 31 76 17. Tiltrædelse er 1. juni 2024, hvorfor din ansøgning imødeses hurtigst muligt til job.dk@baumer.com. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.


Baumer er en del af den privatejede Schweiziske Baumer-koncern, som beskæftiger mere end 2.900 medarbejdere på verdensplan. Baumer udvikler og producerer et bredt sortiment af sensorer, encodere og procesinstrumenter til industrien. Der fokuseres meget på innovation som drivkraft til vækst og international anerkendelse og derfor udvikles produkterne kontinuerligt for at kunne leve op til varierende lokale og internationale markedsbehov. Mere information kan findes på www.baumer.com.