Balle Musik- & Idrætsefterskole
Bredsten

Balle Musik- & Idrætsefterskole søger en gymnastiklærer til et årsvikariat til kommende skoleår med start 1/8-24

Vi søger en kvalificeret gymnastiklærer til vores obligatoriske fællesgymnastik med særlig kompetence indenfor drengerytme. Endvidere skal du være en del af vores spring/adventurelinje i et samarbejde med vores anden linjelærer.

Hvis du derudover har kompetencer indenfor et eller flere boglige fag, hører vi også gerne om dette. Der vil i stillingen også være almindelige efterskoleopgaver.

Stillingen kan aftales i en ansættelsesgrad på 70-80 %.

Vi har 192 elever fordelt på 9. og 10. klasse i efterskolen, samt en dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig.

Besøg vores hjemmeside på www.balle-efterskole.dk

Vi forventer en lærer, der brænder for sin faglighed og for at give begejstringen videre til eleverne. Vi søger en stærk og alsidig gymnastikprofil med kompetencer inden for både rytme og spring.

Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever.

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.

Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLESSKAB og GLÆDE er i fokus.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger fås hos efterskoleleder Trine Bjørn Leth tlf. 6120 5233.

Ansøgningsfrist torsdag d. 2/5- 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 19.

Har dette interesse så send en ansøgning til efterskoleleder Trine Bjørn Leth trine@balle-mail.dk.