Novasolar A/S
Risskov

Bogholder søges

3-4 dages stilling.

NovaSolar A/S i Aarhus søger en allround erfaren bogholder, der kan tage ansvar og er typen der har "orden i penalhuset.

Du får ansvaret for den daglige håndtering af kreditor/debitorbogholderiet, finansbilag, løn og lønafstemninger samt momsafregninger. Vi har flere selskaber at bogføre i, så dit arbejde er meget vigtigt.

Vi tilbyder en spændende stilling, et solidt team i forskellige aldersgrupper. Højt til loftet og gode ordninger.

Vi er normalt 6 personer på kontoret hvor du sidder, er der fuldtid 2 elever salg og 3-4 fuldtidsansatte samt løsarbejdere it-studerende fra Uni.

Vores superdygtige nuværende bogholder, som har været i vores lille familie i 10 år, går på pension juli og derfor vil vi gerne at der er en overgangsperiode på 2 måneder (opstart april foretrækkes).

Der er mulighed for fuldtidsansættelse om dette er et absolut ønske – fordeling af dage og arbejdstid kan aftales individuelt.

Ønsket opstart er april - maj 2024.

Vi bruger e-conomics og Rackbeat som system.


NovaSolar A/S, er over 10 år gammel velrenommeret og vækstorienteret virksomhed, der vægter sine medarbejder som familie. Vi er i dag 19 ansatte. Vi yder høj service og leverer et ærligt håndværk, kombineret med moderne materialer og teknik, samt vi har fokus på hvordan det digitale gør det nemt for dig som udførende led i marken.

Vores kunder er private kunder og mindre virksomheder samt kommuner.

Vi har nok travlt i perioder, men vi er også et hold, der passer på hinanden. Vi har en god omgangstone og vi passer på hinanden og har styr på vores arbejde.