Impact People ApS
København K

Junior Instructional Designer

Vil du være med til at arbejde med fremtidens læringsmetoder og har stor interesse for videoproduktion, læring, AI-platforme og formidling?

Vi søger en engageret og kreativ kollega til vores Content Production team

Gennem de seneste år har vi skabt nye måder at arbejde med læring på særligt med udgangspunkt i microlearning, hybrid læring og dynamiske e-læringsforløb. Efterspørgslen på skræddersyet content er stigende, og derfor vil vi rigtig gerne have en junior instructional designer til vores team, som er vild med videoredigering og opbygning af læringsindhold.

Kreativ og selvstændig

I jobbet kommer du til at indgå i et stærkt og dynamisk team, som hele tiden udfordrer og inspirerer hinanden til at skabe bedre læringsindhold fra projekt til projekt. Derfor forventer vi, at du både er kreativ, techy, visuel og i stand til at arbejde selvstændigt med projekter.

Hvem er vi?

Impact People udvikler og driver kompetenceudvikling for mange forskellige virksomheder og fagligheder, og vi har gennem de seneste år, udviklet effektive metoder til at skabe varige resultater hos vores kunder. Kunderne er et bredt udsnit af danske og nordiske virksomheder, hvor større detailkæder udgør ca. 50% af vores kundeportefølje.

Vi driver virksomheden med en musketer-ed, hvor vi er sammen om succeser, opgaver og ansvaret. Vores 3 værdier ’Pragmatisk, Professionel og Nyskabende’ er med i alt, vi gør, for vi elsker at tænke nyt og prøve nye ting af.

Teamet har base i Indre København og består af 7 fuldtidsmedarbejdere og 3 fast tilknyttede freelancere på 10-20 timer ugentligt.

Ansvarsområder og opgaver

  • Redigering af læringsvideoer og podcasts.
  • Udvikling og produktion af læringscontent.
  • Opbygning af digitale læringsforløb på tværs af markedets mest populære platforme.
  • Projektledelse af egne projekter.
  • Anvendelse af AI-værktøjer til en mere effektiv hverdag.

Du får naturligvis en grundig oplæring på de områder, hvor der er kompetencegab, men erfaring med redigering af video er et must. Derefter er det vigtigste for os er, at du er positiv, fleksibel og har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med andre tech- og læringsnørder.

Vi forventer, at du

Enten har arbejdet med uddannelse, læringsdesign og træning, har arbejdet med multimedie design og videoproduktion eller måske har siddet som Customer Succes og hjulpet kunder med at implementere medarbejder-apps. Du skal desuden have gode skriftlige kompetencer på dansk og engelsk.

Vi tilbyder et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med højt humør. Løn ud fra kvalifikationer og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner, Anna Hollyoak på tlf. 26 71 59 59. Samtaler kører vi løbende og venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.