Nuura ApS
København

CFO til dansk belysningsvirksomhed

OM NUURA

Vores mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur. Altid med udgangspunkt i lysekronen tilbyder Nuura belysningskollektioner, som beriger og fuldender indretningen i private hjem og på offentlige steder. Ved at kombinere elegant design og den nyeste teknologi, stræber vi efter at skabe unik kvalitetsbelysning, som har en positiv indflydelse på vores velbefindende. Vi udvælger nøjsomt materialer af højeste kvalitet. Fra vores kontor i København K, hvor Marmorkirken er vores nabo, arbejder størstedelen af vores 18 medarbejdere. Nuura betyder lys og ære.

STILLINGEN

Vi søger en erfaren og analytisk CFO til at lede og styrke vores finansielle funktioner. Som CFO vil du spille en central rolle i at sikre virksomhedens økonomiske sundhed og vækst. Du referer direkte til CEO’en og vil få ansvaret for Financeafdelingen (én person), samt mens også Supply Chain og Sales Support har reference til dig.

DIN PROFIL

Du har erfaring som CFO eller lignende i design- og/eller detailbranchen. Du har dybdegående kendskab til økonomistyring og finansiel planlægning, samt stærke analytiske evner med fokus på at omsætte data til strategiske beslutninger. Du mestrer Excel til fingerspidserne og er helst superbruger i BC. Du er god til at kommunikere internt og eksternt på dansk og engelsk, og så har du erfaring som leder.

DINE OPGAVER VIL OMHANDLE

  • Overvågning og styring af virksomhedens økonomiske resultater og nøgletal.
  • Udvikling og implementering af finansielle strategier og mål i samarbejde med ledelsen.
  • Budgettering, forecasting og likviditetsstyring.
  • Lønkørsler samt beregning af royalty og agentprovision.
  • Analyse af markeds- og konkurrencesituationen for at identificere vækstmuligheder.
  • Optimering af finansielle processer og procedurer for at sikre effektivitet og overholdelse af lovgivning.
  • Sikring af korrekt rapportering til bestyrelse og eksterne interessenter.

VI TILBYDER

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så skriv hellere i dag end i morgen. Arbejdssted er primært fra vores skønne kontor med Marmorkirken som nabo.

Der er ingen deadline for ansøgning – vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Nadia Lassen på tlf. 40 43 79 53. Se mere på www.nuura.com. Motiveret ansøgning og CV sendes til Nadia Lassen på nl@nuura.com. Vi glæder os til at høre fra dig!