Geoteam A/S
Ballerup
Tomma Consulting søger for Geoteam A/S

Salgschef

Har du flere års erfaring som sælger af tekniske/teknologiske produkter – som f.eks. software og/eller hardware – er teknisk minded og har ambitioner om at blive salgschef for et mindre salgsteam?

Stillingen

Vi søger en teknisk sælger som har ambitioner om at blive salgschef/key account manager til en af vore klienter – Geoteam A/S – som siden 2005 har repræsenteret Trimble Inc. i DK. Trimble er verdens førende producent af landmålingsudstyr, som udvikler og producerer high-end-produkter og services. Geoteam A/S er succesfuld og har en solid økonomi – og har øget omsætningen og indtjening betydeligt i de seneste 5 år.

Geoteam markedsfører og servicerer Trimbles produkter til både landmålere og landbrug – men jobbet indebærer kun salgsansvaret for salg til landmåler-markedet.

Hovedkundesegmenterne er – entreprenører, forsyningsvirksomheder, landmålere, rådgivende ingeniører, museer og offentlige institutioner.

Den nye salgschef/KAM vil få reference til virksomhedens adm.dir., og få ansvar for ledelse af 3 sælgere, og skal selv deltage aktivt i salgsarbejdet, som vil udgøre ca. 75-80% af jobbet. Salgschefen vil desuden få ansvar for indkøbsaftaler med Trimble samt KA-ansvar for to af de største kunder. Dit arbejdssted vil være i Ballerup – men du skal være også være rede til at arbejde eksternt noget af tiden. Hovedparten af salget bliver genereret ved henvendelser fra kunder – men der vil også være tale om opsøgende salgsarbejde. Trimbles produkter og services har en høj kendskabsgrad i hovedkundesegmenterne.

Dine opgaver vil herudover inkludere:

  • Løbende udarbejdelse af forecast som grundlag for indkøb
  • Ansvar for CRM-systemet
  • Personligt salgsansvar for et mindre antal storkunder
  • Udarbejde KPI’er for sælgerne og følge op
  • Løbende opdatering af konkurrentviden
  • Deltage i strategiudvikling af virksomheden
  • Planlægge og gennemføre årlige customer surveys i samarbejde med kolleger
  • Et begrænset antal udlandsrejser til udenlandske messer og til Trimble i USA

Succeskriterier

Du vil bl.a. blive målt på omsætning og DB og kundetilfredshed.

Din baggrund

Du har min. 8-10 års erhvervserfaring og min. 5 års opdateret salgserfaring fra salg af teknologiske produkter til professionelle slutbrugere – og gerne erfaring fra salg til byggebranchen eller beslægtede brancher. Dette er kun et ønske, så ansøgere med erfaringer fra salg til andre brancher og kundesegmenter vil på lige fod komme i betragtning til jobbet. Du har 2-3 års erfaring fra et salgsansvar for større kunder med en ambition om at påtage dig et ledelsesansvar for et mindre og selvkørende salgsteam.

Da kulturen i virksomheden bl.a. er karakteriseret ved at være meget teknisk – er det vigtigt, at du har en stor interesse i at sætte dig ind i Geoteam’s produkter og services. Men det forventes ikke, at du har erfaring med landmålingsudstyr – ej heller at du på noget tidspunkt vil kunne erhverve dig den fulde tekniske viden omkring produkterne – med mindre du har uddannelse som landmåler eller landinspektør.

Du har en kommerciel/økonomisk eller teknisk uddannelse, kan kommunikere på engelsk på min. samarbejdsniveau, er erfaren Office- og CRM-bruger og har bopæl på Sjælland – maks. 1 times kørsel fra Ballerup.

Du tilbydes

Et spændende og udfordrende job i en virksomhed, som har en kontrolleret vækst samt en solid økonomi og indtjening. Virksomheden har desuden en høj kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed og yder branchens bedst kundesupport. Du vil arbejde sammen med kompetente og samarbejdsorienterede kolleger og i en virksomhed med en lav personaleomsætning. Du vil få stor indflydelse på udviklingen af landmålingsforretningen og tilbydes gode udviklingsmuligheder – både personligt og fagligt. Ansættelsespakken består af en konkurrencedygtig løn- og bonuspakke, pensionsordning, mulighed for firmabil m.v.

Har vi fanget din interesse?

Hvis du mener jobbet passer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig, og hvis du har spørgsmål til jobbet eller Geoteam, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Tom Bo Madsen på mobiltelefon – 40 64 81 91 eller email – tbm@tommaconsulting.dk – og du vil høre fra os indenfor 24 timer.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Virksomheden bliver først informeret om dit kandidatur efter din accept.

Hvis du gerne vil i spil til jobbet skal du sende en email med dit cv mærket ”Salgschef – Geoteam” til:

tbm@tommaconsulting.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tomma Consulting
Automatikvej 1
2860 Søborg

Tomma Consulting er specialister i rekruttering til bygge- og anlægsbranchen.


Virksomheden

Siden 2005 har Geoteam A/S markedsført, serviceret og solgt produkter, hard- og software, fra Trimble Inc. hjemmehørende i Westminster, Colorado. Geoteam er et selvstændigt aktieselskab ejet af et aktieselskab der også ejer LE34 – Danmarks største landinspektørfirma.

I Danmark er Geoteam forhandler af alle Trimbles produkter inden for landmåling, præcisionslandbrug, jernbaneopmåling, GPS til GIS dataindsamling og 3D Laser Scanning. Endvidere har Geoteam påbegyndt salget af droner – primært til landmålings- og landbrugskunder. Virksomheden omsætter for ca. 80 mio. DKK og samlet er der ansat 29 medarbejdere i Geoteam. Ca. halvdelen af medarbejderne arbejder til dagligt på hovedkontoret i Ballerup, hvor Geoteam har lager, værksted, administration, salg og marketing, og resten er kørende konsulenter og teknikere, som dækker hele Danmark. 7 medarbejdere er beskæftiget fuldtids med salg. De resterende medarbejdere beskæftiger sig hovedsageligvis med service og support i tilknytning til salget af Trimble-udstyr.

Geoteam er specialister i præcisionslandbrug og landmåling og markedsledende indenfor begge områder i Danmark.
Virksomheden er en handelsvirksomhed for udstyr til landmålere og præcisionslandbrug og har eget RTK-referencenet i Danmark med >70 stationer.

Mission: Vi vil levere avanceret teknologi og services Vi er innovative og opfindsomme og leverer avanceret teknologi og services, der udnytter nøjagtig positionering fra eksisterende satellitsignaler, sammensætter disse med andre informationer og teknologier som i sammenhæng er med til at effektivisere arbejdsgange, øge udbytte og skåne mennesker og miljø.

Vision: Vi vil være de bedste i branchen
Vi er i dag førende i flere af de brancher, vi er aktive i, og vi forbedrer os løbende for at holde den position. Det gør vi ved løbende at flytte og udvikle os, og gå forrest og være de bedste.

Mål: Branchens bedste service og support

Vi vil levere branchens bedste service og support. Vi ved, fra vores kunder, at der altid er behov for service og support, og vi bestræber os på at yde den bedste til gavn for vores kunder.

Vi leverer seriøs rådgivning og vi ønsker, at vi altid bliver taget med på råd i forbindelse med indkøb af udstyr til landmåling, præcisionslandbrug og levering af referencedata.

Værdier
Vi har fra virksomhedens start haft fagligheden i højsædet. Vi mener, at vi ved hvad vi taler om og vi kender til mange af de udfordringer, som vores kunder står med.

Samarbejde er vigtigt for os - både internt blandt ansatte og eksternt ift. kunder. Vi ønsker en konstruktiv dialog og samarbejde, for vi tror på længerevarende relationer, der gennem årene vil udvikle sig og styrkes.

Troværdigheden er for os samtidig vigtig. Vi står ved det vi lover.

Du kan læse mere på: www.geoteam.dk og www.trimble.com.