Idrætsefterskolen Grønsund
Bogø By

Lærer

Idrætsefterskolen Grønsund på Bogø søger en lærer med virke pr. 1. august 2024, da vi står overfor en mindre udvidelse. Stillingen er en fuldtidsfastansættelse.

Om Idrætsefterskolen Grønsundwww.ieg.dk

Efterskolen udbyder breddeidræt med 8 forskellige profilfag og flere valgfag samt en boglig stærk profil.

Skolen vægter bredtfavnende oplevelser, derfor prioriteres tid til stævner, ture og rejser mv.

Efterskolen ligger på Bogø (mellem Sjælland og Falster) tæt på motorvejen i fantastiske omgivelser ved skov, vand og masser af udeareal.

Skolen har fra skoleåret 2024/2025 plads til 170 efterskoleelever, som enten går i 9. eller 10. klasse, hvoraf størstedelen går i 10. klasse.

Vi tilbyder

Stor indflydelse på egen opgaveløsning og frie rammer til forberedelse.

En blandet faggruppe af dygtige, engagerede og velmodtagende kollegaer – som er eminente til at tage hånd om hinanden og hygge sig sammen både i og udenfor arbejdstid.

Gode muligheder for kompetenceudvikling og attraktive fysiske rammer i et yderst behageligt arbejdsmiljø.

Ansøgerprofil

  1. Sportslige opgaver: Skolen har brug for, at du enten er dygtig til at undervise unge mennesker i tennis eller gymnastik, og har relevant trænererfaring.
  2. Bogligt: Du er læreruddannet og en kompetent underviser i overbygningen – gerne med linjefag i tysk, engelsk, dansk og/eller matematik.
  3. Menneskelige kvalifikationer: Vi søger en lærer, som hviler i sig selv, agerer autentisk og i høj grad mestrer det relationelle i samspillet med elever og kollegaer. Du er klar til at varetage en kontaktlærerfunktion, hvor du står for den primære omsorg for en gruppe elever på ca. 12, og samtidig agerer bindeled til hjemmet.

Vi vægter en tydelig og velvalgt rammesætning i undervisningen, og en klar kommunikationsform samt en lyttende og empatisk unge-tilgang.

Det er vigtigt, at man er team-mindet med stærke samarbejdsegenskaber, og er loyal overfor internt aftalte arbejdsgange og mål.

Vi værdsætter initiativer og ideer i forhold til udvikling af egne arbejdsområder.

Man har som ansat stor indflydelse på skolens dagligdag, hvorfor vi imødekommer en sprudlende og aktiv indstilling til livet og arbejdsopgaver under hensyntagen til skolens rammer.

Forventninger

Til stillingen hører tilsyns- og aktivitetsvagter ca. én ugentlig hverdagsaften og nogle weekenddage i løbet af året, hvorfor man må forvente varierende arbejdstider. Fridage på hverdage muliggøres på denne vis.

Vi forventer, at ansøgers værdier harmonerer med skolens værdigrundlag, som findes på hjemmesiden: www.ieg.dk. Her kan man se mere om profilfagene, finde information om ansatte samt skolens hverdag.

Vi forventer, at du kan starte hos os tirsdag den 1. august 2024 og således være med i opstartsfasen af skoleåret.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: torsdag den 2. maj 2024 kl. 12.00.

Ansøgning og CV sendes til denne mail: job@bkig.dk Mrk.: Lærer til IEG.

Vi holder samtaler tirsdag den 7.maj 2024 i tidsrummet 10.00 – 18.00.

Vil du vide mere? Kontakt gerne forstander Kresten Fjord på 2113 0627.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge fællesoverenskomst, organisationsaftale og arbejdstidsaftale for ledere og lærere ved efterskoler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.