Herberg - Rødkælken
Taastrup

Medarbejder til Rødkælken Kollegium

Om os

Rødkælken Kollegium er et anerkendt forsorgshjem i henhold til SEL §110. Vi er dedikerede i forhold til at tilbyde et helhedsorienteret, rusmiddelfrit og midlertidigt botilbud til voksne borgere over 18 år, der enten er hjemløse eller ikke kan/formår at opretholde en fast bopæl (funktionel hjemløshed). Vores tilbud er åbent for både kvinder og mænd.

Mission

Vores primære mål på Rødkælken er belastningsgradsreducering, omsorg, rådgivning og midlertidigt husly med det formål at støtte vores beboere i deres rejse mod egen bolig. Vi stræber efter at give vores beboere mulighed for at opnå selvstændighed og styrke deres tilknytning til samfundet, så de kan optimere deres funktionsniveau i eget hjem.

Beliggenhed

Rødkælken Kollegium ligger i det rolige villakvarter i Taastrup, omgivet af idylliske grønne områder. Med kun en kort gåtur på ca. tre minutter når man Mølleparken, hvor man kan nyde naturen og vandet via træbroer, der forbinder åens breder.

Værdier

På Rødkælken vægter vi integritet, professionalisme og rummelighed højt. Disse kerneværdier er fundamentet for vores daglige arbejde og afspejles i vores interaktion med beboerne. Vi stræber efter at hjælpe vores beboere med at opnå en stabil tilværelse og personlig vækst ved at tilbyde en helhedsorienteret indsats baseret på forskning og evidensbaseret praksis.

Metoder & Tilgange

Vi anvender primært Motiverende Samtale, Adfærdsterapi og Critical Time Intervention for at sikre en succesfuld overgang for vores beboere fra Rødkælken til egen bolig. Ud over disse tilgange benytter vi Forandringskompassets målepunkter som et supplement til udarbejdelsen af individuelle opholdsplaner.

Jobdetaljer

  • Stilling: Socialrådgiver eller Pædagog (helst)
  • Arbejdstid: 4 dage om ugen med 3 aftenvagter og 1 dagvagt pr. uge samt 3 fridage
  • Ansøgningsfrist: 18. april 2024 kl. 12:00
  • Ansættelsessamtaler: Uge 17

Du er

Du er en empatisk og stabil medarbejder, der trives med at arbejde i en støttende rolle og som en del af et dynamisk team. Din evne til at kommunikere med empati og respekt skaber tillid og tryghed hos vores beboere. Du er afklaret med din rolle som omsorgsperson og er dedikeret til at støtte beboernes individuelle rejse mod egen bolig. Din evne til at samarbejde og tage ansvar bidrager til et positivt og inkluderende miljø på Rødkælken Kollegium. Du har gode egenskaber i forhold til at formulere dig både skriftlig og mundtligt.

Vi tilbyder

  • Gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling.

Vi ser frem til at byde en engageret og dedikeret medarbejder velkommen til vores stærke og kompetente team på Rødkælken Kollegium.

Ansøgninger sendes via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap.

For yderligere spørgsmål eller information kontakt behandlingsansvarlig Jack Kure Købke på +45 29 64 80 84.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.