M Seals A/S
Helsingør
AFL International Recruitment søger for M Seals A/S

Intern teknisk sælger

M Seals A/S er en international handels- og produktionsvirksomhed, der er specialiseret i salg af tætnings- systemer i gummi og PTFE, både som standardserier og individuelle løsninger, designet i samarbejde med virksomhedens kunder. M Seals A/S’ produkter bliver primært fremstillet hos samarbejdspartnere over hele verden samt en mindre del på virksomhedens egne produktionsfaciliteter i Helsingør.

M Seals A/S er i fortsat udvikling og råder i dag over 7.000m2 helt nye kontor-, laboratorie-, produktions- og lagerfaciliteter i Helsingør. M Seals A/S har datterselskaber i Sverige, England, Kina og Polen. M Seals A/S er en del af den internationale gruppe DIPLOMA PLC (FTSE 250), der bl.a. omfatter tætningsfirmaer i hele verden. Dette har åbnet nye muligheder for M Seals A/S i form af frugtbart samarbejde med britiske og amerikanske virksomheder i gruppen. M Seals A/S beskæftiger mere end 120 engagerede medarbejdere, er ISO 14001 miljøcertificeret og arbejder ligeledes med et certificeret ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. Læs mere på www.m-seals.dk

JOBPROFIL

M Seals vækster fortsat og søger endnu en intern teknisk sælger, hvor man bliver en del af et internt salgsteam i en spændende, velkonsolideret, international handels- og produktionsvirksomhed i Nordsjælland. Som intern teknisk sælger bliver du ansvarlig for teknisk salg og rådgivning af M Seals’ produktprogram til virksomhedens kunder, både nationalt og internationalt.

Du bliver også ansvarlig for ordrebehandling og tilbudsgivning samt support til eksterne sælgere i Danmark og Polen. Sammen med et engageret salgsteam vil du arbejde tæt sammen med hele værdikæden, lige fra indkøb og produktion til lager og logistik, alt sammen for at sikre den mest optimale og bedste løsning til virksomhedens kunder. Med reference til salgschefen vil du opleve en meget åben og uformel lederstil, hvor du sammen med engagerede kolleger vil blive en del af en fantastisk ”vi-kultur” i en meget åben atmosfære og omgangstone med frihed under ansvar og kort vej til beslutninger.

PERSONPROFIL

  • Du er åben, udadvendt og kommunikerende
  • Du struktureret og systematisk i din tilgang til opgaver
  • Du arbejder selvstændigt og er samtidig en god holdspiller
  • Du har lyst til at rådgive og stræber efter at imødekomme kundernes behov
  • Du trives i et dynamisk og til tider hektisk job, men i et rart miljø med support fra gode kolleger

KVALIFIKATIONER

  • Du behersker engelsk i skrift og tale
  • Du har erfaring med teknisk support og rådgivning
  • Du har en generel teknisk baggrund og forståelse for maskintegninger og tekniske specifikationer

M SEALS A/S TILBYDER DEN RETTE KANDIDAT

  • Gage efter kvalifikationer samt en meget attraktiv pension- og sundhedsordning
  • Et udadvendt og ansvarsfuldt job i kontakt med kunder og kolleger på tværs af organisationen
  • En spændende onboarding og introduktionsforløb i virksomhedens rutiner, regler og forretningsgange
  • Et udviklende job i en dynamisk international handels- og produktionsvirksomhed, hvor miljøet er uformelt, humoristisk og omgangstonen ligefrem
  • Arbejdssted på virksomhedens nye- og meget flotte domicil i Nordsjælland med de allernyeste teknologier

ANSØGNING

AFL International Recruitment gennemfører denne rekruttering for M Seals A/S. Hvis ovenstående har fanget din interesse, skal du venligst fremsende din ansøgning og CV til Søren Dahl på email soren@aflinternational.dk mrk. ”intern teknisk sælger” i emnefeltet. Hvis du i øvrigt har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Søren Dahl på tlf. +45 27 50 50 97.