Cektos Ved Psykolog Pia Callesen ApS
Næstved, Aarhus C, København K

Ambitiøse psykologer søges til Pia Callesens klinikker

Cektos og Psykolog Pia Callesen søger ambitiøse psykologer til kliniske konsulentopgaver i vores klinikker i København, Aarhus og Næstved. Vi er højt specialiserede i Metakognitiv terapi (MCT), og du skal derfor have et ønske om at lære og specialisere dig i denne unikke psykologiske metode.

Hvem er du?

Du er uddannet psykolog (cand.psych.), du er autoriseret (aut.), og du vil gerne arbejde klinisk og hjælpe dine klienter med at få et nyt syn på de grublerier og/eller bekymringer, som er de drivende kræfter i de fleste psykiske problemer.

Du har et ønske om et arbejdsliv med en høj grad af selvstændighed, en direkte sammenhæng mellem din egen indsats og din økonomi samtidig med, at vi varetager alle de tidskrævende og dyre opgaver såsom husleje, administration, fakturering, rengøring, markedsføring m.v.

Du vil samtidig gerne være en del af et stort hus med et højt fagligt fællesskab med kolleger over hele landet, hvor der deles erfaringer, superviseres, spises frokost og afholdes sociale arrangementer sammen. Alle de ting som normalt ikke er mulige i en lille enkeltmandsvirksomhed.

Hvem er Cektos v/ Pia Callesen?

Vi i Cektos er Danmarks største metakognitive psykologklinik med fire klinikker i København, Aarhus, Næstved og Thisted. Vi arbejder udelukkende metakognitivt, vi forsker, vi skriver bøger, holder foredrag og vi underviser og uddanner.

Vi er ejet af Psykolog Pia Callesen der har etableret den metakognitive metode i Danmark. Pia Callesen har en doktorgrad fra Manchester University hos metodens grundlægger Adrian Wells og har skrevet bøgerne Lev Mere Tænk Mindre, Grib Livet Slip Angsten, Mod på Livet og senest Let Livet.

Er din nysgerrighed vakt, så send en sides kort motiveret ansøgning, samt dit fulde CV via knappen "Ansøg" på denne side.

Ansøgningsfrist: 28. juni 2024.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.