Denray ApS
Otterup

Kørende servicetekniker

– med ambitionen om at overtager virksomheden på sigt

Denray søger til mindre serviceteam en selvstændig orienteret tekniker med ambitioner. Denray sælger, reparerer og servicerer røntgenudstyr ved kiropraktorer, dyrlæger samt industrirøntgen Så hvis du synes, at det kunne være spændende at være en del af en mindre virksomhed med frihed under ansvar og på sigt indtage en mere ledende rolle i organisationen – med mulighed for overtagelse af virksomheden, så har vi måske lige jobbet til dig.

Du har gerne en baggrund som f.eks. industritekniker, elektriker, elektroniktekniker eller en anden teknisk baggrund, hvor du er vant til at arbejde operationelt og hands on. Du har erfaring med at lave systematisk fejlfinding og at sikre, at kendte fejl ikke opstår igen.

Vi søger en kandidat, der hos vores kunder skal lave service på vores røntgenudstyr, reparere fejl samt installere nyt og brugt udstyr.

Du forstår at arbejde planmæssigt og administrere din egen tid, f.eks. ved hjælp af serviceplaner. Med din hands on-indstilling er du ikke bange for at tage fat, og du arbejder struktureret, løsningsorienteret og datadrevet med et skarpt øje for mulige forbedringer – med det formål at sikre tilfredse kunder.

Du må gerne besidde nogle af følgende kompetencerne:

  • Kendskab til computer og elektriske diagrammer
  • Du er tålmodig og systematisk
  • Taler foruden dansk også engelsk
  • Du er fleksibel og ansvarsbevidst
  • Udadvendt og imødekommende i forbindelse med opgradering af systemer og udstyr hos nye eller eksisterende kunder

Du tilbydes:

  • At blive en del af et lille team med en god og uformel stemning
  • Gode professionelle udviklingsmuligheder
  • Uddannelse ved leverandører

Du er derudover fleksibel og indforstået med, at behovet for dine kompetencer kan forekomme på skæve dage og tidspunkter – hvilket afspejles i den samlede lønpakke. Du er en person, der trives med og kan arbejde selvstændigt, og du er ikke bange for at træffe selvstændige beslutninger.

Vi vil meget gerne høre mere om, hvem du er, så skriv lidt om dig selv i din ansøgning eller ring og få en snak.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Kjølby på tlf. +45 2085 6514 eller hk@denray.dk - Løn og vilkår forhandles på baggrund af kvalifikationer.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.