Fonden Koloni
Ugerløse

Pædagogisk medhjælper med ansvaret for madlavning

Koloni er en drømmefabrik for børn og unge med autisme, ADHD, Tourettes og Downs.

Kan du lide at være kreativ og fysisk aktiv, og lave dejlig mad for børn og unge, med lidt flere udfordringer end de fleste - så har vi det perfekte job til dig.

Vi søger en pædagogisk medhjælper med ansvaret for madlavning, hver anden weekend ca. 52 timer i måneden. Der er mulighed for overnatning på stedet, og der kan evt. være mulighed for transport til og fra Koloni.

Koloni er en social fond, som har specialiseret sig i at hjælpe børn og unge med autisme, ADHD, tourette og Downs syndrom. Vi holder til mellem Sorø og Holbæk på en smuk firlænget gård. I ferier og forlængede weekender tager vi ofte til vores sommerhus ved Gudmindrup Lyng – eller vores ødegård i Småland.

I vores grupper går der 9 glade drenge i alderen 9 til 15 år med diagnoserne indenfor autismespektret og ADHD. Koloni er en drømmefabrik i fuld bevægelse, og det afspejler sig også i de aktiviteter, vi laver. Det kan være alt lige fra BMX, flyve med drage, bygge huler i skoven, gå/ løbe ture, tage i svømmehallen, klatre og spille fodbold. Udover fysisk aktivitet bliver der selvfølgelig også tid til hygge, som er et andet vigtigt element på koloni. Der er rig mulighed for at dyrke dette ved stedets mange indendørs faciliteter, bl.a. i vores køkken, hvor vi samles om bordet og nyder hjemmelavet økologisk mad.
Koloni er et sted, hvor der er plads til alle, og hvor vi ser hinandens forskellighed som en styrke.

Vi søger en medarbejder, som:

  • Kan lave dejlig mad til 12 sultne Kolonister
  • Er aktiv og kreativ
  • Er god til, at motivere til – og igangsætte aktiviteter bl.a. madlavning
  • Er selvstændig, men samtid god til at fungere i et team
  • Kan se sig selv i samspil med en børnegruppe, som har særlige og individuelle behov og interesserer sig for unge mennesker med særlige problemstillinger
  • Er loyal og overholder aftaler
  • Har kørekort

Arbejdstider

Fredag : Kl 16-22

Lørdag: Kl 8-22

Søndag: Kl 8-14

Kan du se dig selv i dette, kan vi tilbyde et arbejde med topmotiverede kollegaer, masser af udfordring, ansvar og mulighed for at udvikle dine pædagogiske kompetencer.

Tiltrædelse: Snarest

Yderligere oplysninger om stillingen, kontakt leder Rune Backs. Tlf.: 21722996 Mail.: rbkoloni@gmail.com.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.