Ståstedet ApS

Dygtig socialkonsulent

Om os:

Ståstedet er en førende, moderne og erfaren socialfaglig virksomhed. Vi er dedikerede til at tilbyde skræddersyet støtte til borgere med komplekse problemstillinger, enten i deres eget hjem eller i vores midlertidige lejligheder. Med en tilgang, der balancerer mellem medmenneskelighed og professionel faglighed, arbejder vi hver dag for at skabe varige positive forandringer i menneskers liv.

Som en virksomhed i vækst, præget af en stærk faglig kultur og højt til loftet, tilbyder vi et arbejdsmiljø, hvor tillid, fleksibilitet og medarbejderindflydelse står centralt. Vi er engagerede i vores arbejde og i hinanden, og vi værdsætter, at hver dag byder på nye læringsmuligheder og udfordringer.

Hvem leder vi efter?

Vi søger en socialkonsulent, der:

  • Har en socialfaglig eller pædagogisk uddannelsesbaggrund.
  • Har erfaring inden for arbejdet med mennesker i udsatte positioner.
  • Forstår hvad det vil sige at have en professionel relation, som er fokuseret på borgerens situation og behov.
  • Er fleksibel og har lyst til at planlægge egen arbejdstid.
  • Er dygtig til at omsætte observationer og interaktioner med borgere til klare skriftlige orienteringer.
  • Har solid erfaring med og værdsætter kollegial faglig sparring.
  • Kan navigere sikkert gennem komplekse socialfaglige problemstillinger.
  • Er ærlig, åben og løsningsorienteret i forhold til udfordringer i arbejdet.
  • Besidder fremragende evner til at strukturere sit arbejde, overholde deadlines og arbejde selvstændigt med et højt ansvarsniveau.
  • Trives i et miljø, hvor tempoet kan skifte, og hvor arbejde under tidspres kan forekomme.
  • Har kørekort og egen bil, samt villighed til at benytte den i forbindelse med dit arbejde.

Hvad tilbyder vi?

En dynamisk arbejdsplads, hvor hovedparten af opgaverne varetages i Vordingborg, med Næstved som et sekundært arbejdssted. Hos Ståstedet er vi ikke blot fokuserede på at yde den bedste støtte til vores borgere; vi lægger også stor vægt på den personlige og professionelle vækst af vores medarbejdere. Vi er altid åbne for nye ideer og kreative løsninger og støtter op om spændende projekter, der kan udvikle vores praksis. Vores mål er at skabe et miljø, hvor alle - medarbejdere, borgere, og samarbejdspartnere - er med til at forme og udvikle vores arbejde.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Som socialkonsulent hos Ståstedet er din evne til at selvtilrettelægge og tilpasse din arbejdstid efter borgerens unikke behov afgørende. Vi værdsætter fleksibilitet højt, da det muliggør, at vi kan yde den bedst mulige støtte når og hvor, borgerne har mest brug for det. Dette kræver en ansvarlig tilgang til planlægning og en dyb forståelse for, hvordan og hvornår støtten er mest effektiv.

Er du den, vi søger? Send os din ansøgning og CV. For mere information om Ståstedet og stillingen, besøg venligst vores hjemmeside www.staastedet.dk eller kontakt Miki Kuhre på tlf.: 2226 8384

Vi ser frem til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.