Idrætshøjskolen Aarhus
Risskov

Faglært kok søges til at blive en del af et højskolekøkken fyldt med liv og lækker mad

Intet hjem uden et køkken. Og Idrætshøjskolen Aarhus er netop hjem for 150 elever, som hver dag glæder sig til dagens måltider, og som en gang imellem kigger forbi vores køkken til en kop kaffe. Vores elever har en aktiv hverdag med masser af sport, aktivitet, musik og dans, og derfor skal der fyldes op med både rigtigt og godt brændstof – mange gange om dagen. Og fra den 1. maj står vi og mangler en faglært kok i køkkenet 37 timer om ugen, som vil være med til at gøre måltiderne og hverdagen til en fornøjelse for skolens elever.

Vi vil derfor gerne have fat i dig, som er:

  • Faglært kok
  • Kreativ, idérig og fyldt med faglig stolthed
  • Ansvarsbevidst og imødekommende over for højskolens elever og ansatte
  • Proaktiv og kvalitetsbevidst i forbindelse med planlægning og produktion af måltiderne
  • Både selvstændig og med lyst og evner til at indgå i et dygtigt køkkenteam
  • Erfaren i menuplanlægning og bestilling som en del af den daglige drift
  • Kendt i efter- og højskole drift er en klar fordel

Stillingen indbefatter hovedsageligt dag- og aftenarbejde – samt weekendvagter i cirka hver fjerde weekend. Som faglært kok forventer vi, at du kan byde ind med selvstændigt arbejde og kreativitet, samt at du kan indgå i et køkkenteam bestående af fem kokke.

I vores søgen efter en ny medarbejder vil der blive lagt stor vægt på evnen til at planlægge og iværksætte de daglige opgaver i en højskolehverdag, hvor dagene og ugerne ikke altid er ens. I den sammenhæng skal vores nye kollega kunne kigge frem og i samarbejde med vores kokke være med til, at vi hele tiden er et godt skridt foran i produktionen.

På Idrætshøjskolen Aarhus laver vi god mad fra bunden og har fokus på økologi og bæredygtighed. Vi arbejder ud fra en kostpolitik, hvor eleverne skal have tilgang til sund og almindelig hverdagskost, da skolen er elevernes hjem. Højskoleeleverne er en naturlig del af vores arbejdsdag, og vi søger derfor også en person, som kan trives i et køkken, hvor der er liv og aktivitet, og hvor der samtidig skal organiseres og kommunikeres med eleverne, som hjælper til ved måltiderne – meget gerne med et smil og godt humør.

Vi ønsker at finde den rigtige medarbejder, der har lyst til at anvende sine evner, faglighed og personlighed inden for højskoleverdenen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Trond Erik Johannessen på 87 41 14 37.

Send din ansøgning og CV allerede i dag eller senest søndag den 13. maj 2024 via nedenstående link.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter på den rigtige medarbejder. Derfor afholder vi løbende samtaler. Stillingen er på 37 timer om ugen, og løn samt ansættelsesforhold sker efter aftale.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.