Soft & Teknik A/S
Frederikshavn

Køletekniker til NH3 varmepumper på fjernvarmeværker

Trives du på farten? Og vil du servicere avancerede ammoniak-varmepumper på fjernvarmeværker rundt i hele Danmark?

Som køletekniker hos Soft & Teknik får du:

  • en toptunet servicebil med alt gearet i orden
  • stor variation med skiftende pumpesystemer, vagter og arbejdssteder
  • mulighed for at specialisere dig i industrielle varmepumper og køleanlæg.

Soft & Teknik – vi bygger fremtidens industri

Soft & Teknik har hovedsæde på Håndværkervej i Frederikshavn, og vores produktion og tilhørende administration hører til på Silovej, ligeledes i Frederikshavn.

Samlet er vi ca. 160 dedikerede og ambitiøse kolleger, som beskæftiger sig med salg, design, konstruktion, produktion, idriftsætning og service af komplekse løsninger, der understøtter den grønne omstilling – herunder bl.a. PtX, BESS, gensets og varmepumper.

Du deltager i en vagtordning med 3 kompetente køleteknikere, der er skarpe i teknologien. I teamet har vi et godt fagligt fællesskab, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden, hvis der opstår udfordringer, eller der er brug for sparring.

Du får dine egne fjernvarmeværker …

… som du på skift kører ud og servicerer. På den måde vil du efterhånden blive familiær med de enkelte fjernvarmeværker. Derudover vil du også skulle servicere køleanlæg på skibe og i industri, men de opgaver forekommer kun undtagelsesvis.

Du får en selvstændig hverdag, hvor du blandt andet:

  • servicerer NH3 køleanlæg og varmepumper rundt i Danmark (overnatning på hotel kan blive nødvendigt, hvis opgaven tager flere dage)
  • står for dokumentation og servicerapportering
  • koordinerer og booker aftaler med kunderne
  • står for fejlfinding, reparation og mersalg.

I stødet for at blive klogere

Det vigtigste er, at du har interesse for mekanik og el-teknik – også på den lange bane. Måske du er uddannet maskinmester, elektriker og rørsmed eller lign., men om du er en erfaren køletekniker eller nyuddannet, er ikke så vigtigt; så længe du har et certifikat.

Da ammoniak stiller helt særlige krav til dig som tekniker, så kræver det et udvidet certifikat (type 2). Hvis du ikke allerede har et, så sørger vi for, at du får det.

Har vi vækket din interesse?

Så send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt via ansøgningsknappen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionschef Jesper Elliot Sørensen på mail jes@sogt.dk eller tlf. 5213 0833 – alternativt CEO René Thorhauge på mail ret@sogt.dk eller tlf. 6023 6972.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!