Terndrup Taxa og Turistbusser A/S
Viborg

Administrativ medarbejder søges

Jobbeskrivelse

Vi søger en medarbejder, der er nysgerrig og brænder for at gøre en forskel for sine kollegaer. Du vil blive en del af vores afdeling i Viborg, hvor vi har en hverdag med fart over feltet.

Som administrativ medarbejder ved os vil du få mulighed for at have opgaver, der er præget i retning af løn og planlægning.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på en afslappet og uformel omgangstone, og hvor der er kort fra beslutninger til handling. Vi vil hinanden og værdsætter, at der plads til forskelligheder.

Om dig

Vi ser gerne, at du er udadvendt og har gode samarbejdsevner, men vigtigst af alt sætter du en ære i at være med til at løse opgaverne til størst mulig tilfredshed.

Derfor har vi behov for at du er fagligt nysgerrig, arbejder struktureret, er kvalitetsbevidst og systemstærk. Det er vigtigt for os, at du besidder en positiv tilgang til tingene og er vedholdende.

Om os

Terndrup Taxa & Turistbusser A/S er et af Nordjyllands største transportselskaber.

Vi er en del af en koncern, der beskæftiger omkring 400 medarbejdere og har mere end 360 enheder på hjul. Hovedkontoret er beliggende i Aalborg – med afdelinger i Terndrup, Hjallerup, Hirtshals, Viborg, Randers og Struer.

Terndrup Taxa & Turistbusser yder alle former for personbefordring, herunder turistkørsel i ind- og udland, kørsel i stor liftbus, VIP-bus samt kørsel i dobbeltdækkerbus. Ydermere udfører vi taxakørsel, kørsel i minibus samt kørsel i skolebus.

Du vil blive en del af en vores afdeling i Viborg, der består af fire medarbejdere, hvor vi håndterer driften i vores område.

Startdato: Så hurtigt som muligt, samtaler afholdes løbende.

Arbejdssted: Ærøvej 13, 8800 Viborg.

Arbejdstid: Fuldtid eller deltid. Det er et ufravigeligt krav, at du er indforstået med at arbejde til kl. 16 hver fredag.

Ansøgning: Send os dit CV og en kort ansøgning til job@terndruptaxa.dk. Angiv ”Administrativ medarbejder” i emnefeltet.

Yderligere info: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Rieks på telefon 96 86 40 22.