SundVikar A/S

Resultatskabende kundechef med ansvar for Nordsjælland og København

Trives du med stort ansvar og ambitiøse målsætninger? Med en dynamisk hverdag, hvor du veksler mellem selvstændighed og arbejde i et team? Er svaret ja, er du muligvis dén profil, vi leder efter!

SundVikar er et førende sundhedsfagligt og pædagogisk vikarbureau. Vi søger en engageret og dygtig kundechef med solid salgserfaring, som kan lede vores salgsaktiviteter i Nordsjælland og dele af København.

Dit job – en alsidig hverdag

Din primære opgave er opsøgende salg direkte ude hos kunderne. Her laver du det vigtige salgsarbejde hos plejecentre, hjemmeplejeenheder etc., som resulterer i vikariater og vagter til vores ca. 3.000 sundhedsfaglige og pædagogiske vikarer.

Du får ansvaret for Nordsjælland samt dele af København, som altså bliver dine nye jagtmarker. Du kommer til at referere til SundVikars salgschef og vil indgå i et velfungerende og erfarent team, som i forvejen består af seks medarbejdere.

Sammen med dine nærmeste kollegaer bliver du virksomhedens ansigt udadtil gennem opsøgende aktiviteter over for nye kunder. Her skal du skabe tillid og forstærke relationerne, der kan udbygge SundVikars position på markedet. Din hverdag skal tilbringes ude hos kunden, så det er vigtigt, at du nyder primært at være på landevejen.

Andre opgaver kan være besvarelse af henvendelser fra kunder og udarbejdelse af kundeplaner, prisaftaler, deltagelse på messer etc.

Hvem er du?

Du har en god dokumenteret (opsøgende) salgserfaring med i rygsækken, f.eks. med salg af serviceydelser eller lignende og en passende teoretisk baggrund på bachelor-niveau, markedsføringsøkonom, akademimerkonom eller lignende.

Derudover skal du være en person, der trives med at arbejde mod mål og nyder at blive udfordret af både deadlines og ambitiøse målsætninger.

Du er komfortabel med at anvende KPI’er som et redskab til at måle og forbedre præstationer.

Eksisterende relationer og erfaring fra salg til private udbydere (hjemmepleje, plejecentre og bosteder) og/eller det offentlige (kommuner og enheder) inden for ældreomsorg er en fordel, men ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du har et ønske og en evne til at opbygge og vedligeholde kunderelationer.

Vi er på udkig efter dig, der er bosiddende i eller omkring det område (gerne centralt), hvor du skal operere. Vores kontor ligger i Birkerød, og du skal beregne fysisk fremmøde minimum 1-2 gange om måneden.

Hvad tilbyder vi?

  • En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor ambitioner og resultatorientering er i højsædet.
  • Muligheden for at arbejde selvstændigt og være en nøglespiller i SundVikars fortsatte vækstrejse.
  • Et team, hvor samarbejde og støtte er en naturlig del af hverdagen.

Yderligere information

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte salgschef i SundVikar Nicolaj Klinke på tlf.: 20 75 29 20 eller pr. mail: nkl@sundvikar.dk.

Du er også velkommen til at kontakte administrerende direktør i SundVikar Hanne Marvin Jørgensen på tlf.: 40 20 33 24 eller pr. mail: hmj@sundvikar.dk.

Vi ønsker, at du tiltræder senest 1. juni 2024, men gerne tidligere, og ansøgningsfristen er den 30. april 2024 kl. 12.00.

Sådan ansøger du

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning, CV og seneste relevante uddannelsesbevis via QuickApply. Det gør du ved at trykke på knappen herunder.


Hos SundVikar er vi passionerede og ambitiøse. Vores altoverskyggende mål er at levere omsorg og pleje til borgere og kunder. Det gør vi med vores mange tusinde vikarer, som fordeler sig på flere faggrupper; fra sygeplejersken, SOSU’en og pædagogen.

Vores slogan er ”gør omsorg til handling”.

SundVikar vægter mangfoldighed højt og opfordrer således alle interesserede ansøgere til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.