danbolig Vallensbæk
Vallensbæk Strand og Glostrup

Ejendomsmægler trainee med ambitioner

Drømmer du om en fremtid som ejendomsmægler, og kunne du tænke dig et job i en mæglervirksomhed, hvor høj faglighed, godt kollegaskab og uformel omgangstone er i højsædet, så kan det være, at det er dig, som vi mangler til vores to ejendomsmæglerforretninger i henholdsvis Glostrup og Vallensbæk.

Stillingen kræver, at du er tillidsvækkende af natur, har masser af gåpåmod og trives med at have travlt i hverdagen. Du skal være bevidst om, at gode resultater ikke kommer af sig selv, og at succes i hverdagen kræver hårdt arbejde. Der er ingen nem vej til succes.

Du vil over et 2-årigt traineeforløb komme omkring alle dele af ejendomshandelen, men dit primære fokus i dagligdagen vil være salgsorienteret. Du vil således skulle fremvise boliger for mulige købere, afholde åbent hus-arrangementer, opsætte til salg skilte, foretage opsøgende salg og desuden assistere ejendomsmæglerne på kontoret med hjælp til løst og fast.

Vi tilbyder dig et job i en stærk kæde med gode samarbejdspartnere og et godt uddannelsesforløb via danbolig og Dansk Ejendomsmæglerforening. Herudover har du i hverdagen direkte kontakt med forretningens indehaver, der har 28 års erfaring som ejendomsmægler og vil sikre dig optimale betingelser for at blive en dygtig ejendomsmægler.

Er du interesseret, så send din ansøgning til indehaver og ejendomsmægler Christian Dawes på mail: christian.d@danbolig.dk. Vi har ikke nogen ansøgningsfrist, men nedtager stillingen, når den er besat.

Bemærk venligst, at ansøgninger kun modtages via mail og sammen med et vellignende billede af dig selv.