O.L. Seals A/S
Helsinge

Ansvarsfuld medarbejder til Efterbearbejdning og Forsendelse

O.L. Seals råber ikke højt om vores evner, men her på vores fabrik i Helsinge er vi rigtig dygtige inden for vores felt – og det vil vi blive ved med at være!

Vi gør tingene bedre i dag end i går = ”Right first time”

O.L. Seals 2027 strategi er ambitiøs, og du skal være en del af denne rejse

For at vi skal kunne gennemføre dette, så er vi afhængige af dygtige og ansvarsfulde medarbejdere. Lige nu mangler vi medarbejdere i vores Efterbearbejdning og Forsendelse

Vi producerer tætninger fra 3 mm til 3.000 mm, hvor der kan være behov for forskellige efterbearbejdning.

Jobbet i Efterbearbejdningen indeholder bl.a:

  • Fjedersvejsning og montage
  • Inspektion og sortering
  • Udfører notch & cut.
  • Kvalitetsopmålinger og registreringer.
  • Tagen ansvar for egen kvalitet

Fingernem og sans for detaljen

Erfaring inden for området er ikke påkrævet, men da vi producerer små emner, er det vigtigt, at du er fingernem og har et godt syn.

Du er grundig, opmærksom, har sans for detaljen og dit arbejde bærer tydeligt præg af kvalitet & ansvarsfølelse. Du arbejder effektivt, struktureret og kan arbejde med på PC. Det vigtigste er at du er ansvarsfuld og kvalitetsbevidst.

Samarbejde og masser af engagement

Vi tror på, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv – til gengæld tror vi også på, at den både smitter og skaber engagement omkring sig.

Så vi forventer (både af os selv og af dig), at vi sammen skaber et miljø, hvor arbejdsglæden er i højsædet side om side med kvalitet, ansvarlighed og engagement.

Som person er du pro-aktiv, tager ansvar og er en god holdspiller. Forståelse og respekt for kolleger på alle niveauer i virksomheden er en selvfølge og noget, vi værner om. Vi er bedst, når alle byder ind.

Nogle dage giver du svar, andre dag stiller du spørgsmålene

Hos os får du mulighed for at være med til fortsat at skabe produktion i Danmark – og for at have en finger med i spillet mange steder.

Hvis du vil høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores Leder af Efterbearbejdningen, Rikke Borg på 3152 3855.

Lyder det som en fed mulighed for dig – og afspejler ovennævnte din person, så ring eller send os din ansøgning og en kort beskrivelse af, hvorfor vi vil være gode for hinanden via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap.

Vi glæder os til at høre fra dig


I O.L. Seals designer og producerer vi tætningsløsninger. Vi er bredt anerkendte for vores langvarige partnerskaber, som bygger på bl.a. stor fleksibilitet, høj kvalitet, hurtig levering og et oprigtigt kundefokus.

O.L. Seals er en del af den Schwiziske-koncern Angst+Pfister, der operer ud af Zürich med godt 1400 medarbejdere og salgskontorer fordelt over hele verden.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.