Scanglas A/S
Slagelse
Jobindex søger for Scanglas A/S

Vil du mere i din økonomikarriere – og har du en ERP-specialist i maven?

Så har du her chancen for at bruge din økonomiske faglighed som fundament til at lære en masse om ERP-systemers opbygning. Du bliver nemlig vores go-to, både når systemet driller i dagligdagen, og når vi skal vurdere fremtidens ERP-løsninger.

Du kommer ikke i en fast kasse her, men kan påvirke din egen stilling. Vi lærer dig op i det tekniske, når bare du har god talforståelse og er nysgerrig på de systemmæssige processer bag tallene,

siger Finance Manager John Lauridsen.

Stolt leverandør af glas til Danmarks byggerier i mere end 80 år

SCANGLAS forarbejder glasløsninger til dansk byggeri. Vi producerer energiruder til alt fra store glasfacader og vinduesproducenter, til danske hjem. Vi leverer skillevægge til bl.a. kontordomiciler, samt forarbejder enkeltglas som spejle, hylder og bruseløsninger. Vi er Danmarks førende leverandør og producent af både termoruder og enkeltglas, og vores kunder tæller alt fra bygherrer og vinduesindustrien til lokale tømrere og glarmestre. Når det kommer til den grønne omstilling ønsker vi at udfordre status quo og bidrage positivt til, at glasbranchen nedsætter sit klimaaftryk.

I 2022 blev vi en del af SEMCO, som er en af Tysklands største og mest progressive glasproducenter. Siden er vi gået i gang med at modernisere produktionen, og vi mærker tydeligt, at der bliver investeret i os. I dag har SEMCO mere end 1800 medarbejdere, 21 sites i hele Europa og en årlig glasproduktion på over 10 mio. m2.

Vil du arbejde med ERP-arbejde og controlling?

Du bliver den, andre går til, når de har spørgsmål til vores ERP-system, samtidig med at du håndterer klassiske controlling-opgaver.

Derudover vil du have indflydelse på, hvordan vores systemer og tekniske setup udvikler sig. Du vil fx undersøge, om vi kan optimere vores nuværende produktionssystem til både at håndtere glas og aluminiumsrammer, eller om vi skal købe et helt nyt system.

Du vil bl.a.:

  • teste systemopdateringer, implementere nye funktionaliteter, lave brugervejledninger og undervise kolleger
  • undersøge nye teknologiske tendenser, som fx AI
  • foretage simpel fejlfinding – og sende sagen videre til IT-support, når det er komplekst
  • analysere salgspriser og vedligeholde dem i systemet samt foretage produktionscontrolling

Fleksibilitet, hjemmearbejde og ture over Storebælt

Du har din daglige gang på vores kontor i Slagelse, men vil også skulle tage til de andre afdelinger, primært i Kjellerup og Esbjerg. Her bliver du klogere på deres del af forretningen og lærer dem op i systemændringer.

Når du er lært op, vil der være mulighed for hjemmearbejde og selv tilrettelægge din arbejdstid, så længe du stadig er tilgængelig, når brugerne er til stede.

Solidt samarbejde og udvikling i trygge rammer

I alt er vi 180 kolleger, hvoraf de 65 af dem er funktionærer ligesom dig. Du bliver en del af en Finance- og ERP-afdeling på 5 kolleger. Vores nuværende ERP-ansvarlige går på pension om et års tid og lærer dig grundigt op inden da.

Vi er gode til at bruge hinanden på kryds og tværs – og både fagligt og socialt.

Scanglas udvikler sig hele tiden og det er sjældent at to dage er ens. Samtidig er der en særlig tryghed ved at være her – hvis dit liv slår knuder, har vi din ryg,

siger HR Business Partner Tina Rauff Tonnesen.

Se mere på vores hjemmeside om, hvorfor vi er en helt særlig virksomhed og arbejdsplads.

Du har styr på økonomien – teknologien bygger vi på

  • Du har en økonomisk uddannelse og stor interesse for ERP-systemers samspil.
  • Du er måske junior- eller business controller i dag.
  • Du nyder at have kontakt til mennesker i alle dele af organisationen og er nysgerrig på deres arbejdsgange – og du er ikke bange for at foreslå nye rutiner.

Skal du sætte dit præg på vores ERP-setup?

Send et motiveret CV allerede i dag via nedenstående link. CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathilde Krarup på 7245 9603.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.