Lead Advokatpartnerselskab
København K

Advokat eller 3. års advokatfuldmægtig med solid erfaring inden for primært selskabsretlige og kommercielle forhold, herunder også gerne med proceserfaring, søges til international advokatvirksomhed

Trives du med rådgivning af internationale klienter i et tværfagligt miljø? Er du god til at tænke kommercielt, løsningsorient og med klientbriller på? Vil du være med til at præge udviklingen af vores virksomhed i Danmark? Så vil vi gerne møde dig!

LEAD Rödl & Partner er et internationalt advokatkontor i vækst, beliggende i hjertet af København ved Kongens Nytorv. Vi er specialiseret i juridisk rådgivning af internationale klienter inden for alle relevante aspekter af erhvervsretten med hovedfokus på ansættelsesret og mobilitet, selskabsret, M&A, entreprise & udbud, kontrakter, tvister og andre corporate/commercial forhold. Vores klienter er såvel store som små internationale koncerner eller danske (datter)selskaber, og vores rådgivning er ofte på engelsk, tysk eller andre fremmedsprog.

Som advokat hos os bliver du en del af et team på 8 jurister. Din hverdag er præget af stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og tværfagligt samarbejde. Hos os får du mulighed for at videreudvikle dit fagområde samt stifte bekendtskab med andre retsområder. Fra allerførste dag får du klientansvar og mulighed for at udvikle din egen portefølje. Vi tilbyder en god fleksibilitet i ansættelsen og gode muligheder for faglig og personlig videreudvikling, herunder mulighed for partneroptagelse.

Om dig

  • Du er advokat eller 3. års advokatfuldmægtig med relevant erfaring primært inden for selskabsret og kommercielle forhold, der vil fylde mest i din hverdag, og gerne med proceserfaring.
  • Du er god til klientkontakt og god til at kommunikere på engelsk. Tysk er en fordel, men ikke et krav.
  • Du kan arbejde selvstændigt og med eget sagsansvar, herunder med mange bolde i luften, som du selv skal kunne prioritere og sikre sagshåndteringen af med støtte og vejledning fra din principal.
  • Du er struktureret, har øje for detaljer og for deadlines.
  • Du har interesse for forretningsudvikling, er samarbejdsorienteret og god til at opbygge relationer.
  • Du er pålidelig og ansvarsbevidst i en varierende hverdag med fleksibilitet begge veje.
  • Du motiveres af nye udfordringer, hvor intet er for stort eller for småt, herunder med interesse for og evnen til at sætte sig ind i nye retsområder.

LEAD Rödl & Partner som arbejdsplads

Vi har en uformel omgangstone, en god team-ånd, og vi lægger vægt på, at der er et godt socialt sammenhold og en god samarbejdskultur på kontoret. Vi starter ugen sammen med vores mandagsmøde, og vi slutter ugen sammen – med fælles morgenmad eller indimellem en tema-fredagsbar.

Fagligt er vi er ambitiøse på vores klienters vegne. Vi er drevet af et ægte engagement for opgaven og ønsket om at skabe de bedste løsninger i et tæt samarbejde med kunden. Vi er proaktive, synlige og tager ansvar.

Om LEAD Rödl & Partner

LEAD Rödl & Partner er den danske afdeling i den tyske advokat- og rådgivningsvirksomhed Rödl & Partner, der har hovedsæde i Nürnberg i Tyskland og kontorer i 50 lande, fordelt på 107 lokationer med ca. 6.000 medarbejdere. Vi indgår dagligt i internationale og tværfaglige projekter og netværk med vores kollegaer fra hele verden.

Vi er et mangfoldigt team af advokater og medarbejdere med international baggrund, opvækst og erfaring i Danmark. Vi er markedsorienterede og rådgiver om alle relevante selskabs- og erhvervsretlige forhold, fx større transaktioner, fusioner og omstruktureringer, udbud og entreprise, aftale- og kontraktretlige forhold samt ansættelsesret og mobilitet.

Vi har et nært samarbejde med revisionsfirmaet Rödl & Partner Danmark, som vi i dag deler adresse med i vores flotte lokaler på Store Kongensgade 40H i København.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om stillingen eller LEAD Rödl & Partner, står vi meget gerne til rådighed for en fortrolig og uddybende snak. Du er velkommen til at kontakte Managing Partner Alexandra Huber på +45 51167494 eller alexandra.huber@lead-roedl.dk.

Ansøgning

Ansøgning, CV og uddannelsesbevis sendes senest den 30. april 2024 ved at klikke på "Ansøg" nedenfor, men du opfordres til at søge før da. Samtaler afholdes nemlig løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.