Interflora Danmark A/S
Vallensbæk

Studentermedhjælper

Elsker du at tale med mennesker? Og vil du være med til at sprede positiv energi og skabe gode oplevelser, når du hjælper vores kunder med at sende blomster og gaver til en, de holder af?

Dit arbejdssted vil være enten på vores hovedkontor i Vallensbæk samt weekender/eftermiddage/aftener hjemmefra. Du skal være med til at sprede positiv energi og skabe gode oplevelser, når du hjælper vores kunder med at sende blomster og gaver til en, de holder af.

Interflora er en international e-commerce virksomhed med afdelinger over hele verden, og hvor kunden er i centrum.

Du bliver en del af et af Interfloras dynamiske teams, der tænker selvstændigt og med en hverdag, hvor du sætter dit servicegen samt er alsidig med en bred opgaveportefølje. Du har fokus på at sikre glade kunder, og du sidder klar på telefonen eller ved tasterne i hverdagene, når du besvarer spørgsmål eller laver salgsordrer fra kunder på telefon, mail og chat mv.

Derudover kan du se frem til at blive en del af et internationalt setup i en markedsledende virksomhed, hvor du får du rig mulighed for at udvikle dig – også på den lange bane har vi mange karriereveje – også uden for Danmark.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.