Realmæglerne Amager
København S

Ejendomsmægler med lederpotentiale

Er du en dygtig ejendomsmægler/sælger – og er du klar til at tage skridtet videre op ad karrierestigen?

Hos RealMæglerne får du både rare kolleger og en god løn i en landsdækkende mæglerkæde i fremgang. Så hvis du har lyst til at blive en del af en succes og et vinderteam, så har vi drømmejobbet til dig her.

Træd indenfor hos RealMæglerne

Hos RealMæglerne er vi i fremgang, og det er vi på grund af vores dygtige kolleger, der hver dag hjælper vores kunder med at realisere deres boligdrømme – hvad end de leder efter villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidsbolig eller noget helt fjerde. Hos os er kunderne i fokus, og det er essentielt med en jordnær og kompetent indgangsvinkel.

Vi er den mest sælgende forretning i landet og har i 2023 formidlet næsten 300 ejendomme. Vores organisation består af 3 forretninger, en marketingsafdeling og et administrationsteam. For at fortsætte vores høje serviceniveau søger vi nu en ny ejendomsmægler til vores forretning på Amager.

Vores mæglerkontor

Hos RealMæglerne Amager er vores mæglere selvstændige, men i tæt samarbejde med kollegaer. Du kommer derfor til i hovedtræk selv at sætte dagsorden og har masser af værktøjer at benytte dig af heriblandt sparring med kollegaer. Det betyder, at du:

  • sætter struktur på hverdagen og sikrer prioritering af opgaverne
  • står for kommissionering og salg af ejendomme
  • mødes med kunder og samarbejdspartnere
  • udvikler og styrker dine kompetencer i samarbejde med dine kollegaer
  • deltager i ugentlige møder, hvor vi gennemgår mål og nye tiltag samt møder med samarbejdspartnere
  • får mulighed for at blive partner på sigt, hvis du er den rette profil

Få et stort netværk

Vi går op i, at du får det godt hos os. Derfor sørger vi for eventuelle lederkurser, og at du løbende udvikler dig. Derudover får du også et stort netværk internt i virksomheden, bl.a. når vi mødes med vores andre landsdækkende forretninger og udvikler kædekoncepter og udstikker retningen for fremtiden. Vi har et stærkt samarbejde med 2 banker, som du sammen med kollegaer kommer til at dyrke. Desuden kan du med vores værktøjer hurtigt brede din kendskabsgrad på Amager.

Erfaren ejendomsmægler med lederpotentiale

Som person forstår du at arbejde selvstændigt og strukturere arbejdsdagen for dig selv og dine medarbejdere, så vi får lukket vores handler. Samtidig er du empatisk, og du elsker at møde nye kunder. Derudover har du:

  • Solid erfaring som ejendomsmægler
  • En uddannelse som ejendomsmægler eller er godt på vej til at blive det
  • Ledelseserfaring eller den rette personlighed til at blive leder på sigt
  • Lokalkendskab til Amager (ikke et ultimativt krav)

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV via knappen ”Søg jobbet online” hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Dilsad Sahin på 2444 7376 eller dilsad@mailreal.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.