Nordic Medicare A/S
Nørre Alslev, Næstved og Nykøbing Falster

Konsultationssygeplejersker til lægeklinik

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger en konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Nørre Alslev, Næstved og Nykøbing Falster snarest muligt.

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker, og grundet denne udvidelse søger vi to konsultationssygeplejersker. Søg stillingen som konsultationssygeplejerske i Nørre Alslev, Næstved og Nykøbing Falster. Opstart er snarest muligt. I Nørre Alslev, Næstved og Nykøbing Falster har vi henholdsvis 2.470, 3.300 og 7.100 patienter med faste læger, samt sygeplejersker.

For at sikre succes i stillingen som konsultationssygeplejerske, søger vi en sygeplejerske som:

  • har flere års erfaring som konsultationssygeplejerske eller en person, som har været tilknyttet skadestuemodtagelsen.
  • har stor fokus på at skabe patienttilfredshed.
  • har en stor ansvarsfølelse.
  • har gode samarbejds- og koordineringsevner.
  • har et positivt sind.
  • kan skabe arbejdsglæde blandt sine kollegaer.
  • er omstillingsparat.
  • har engagement og parathed til personlig og faglig udvikling.
  • kan bevare overblikket og se muligheder i komplekse opgaver.
  • kan arbejde selvstændigt og trives i en travl hverdag.
  • har et personligt drive.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Kort om os

Nordic Medicare er leverandør til sundhedssektoren inden for rekrutteringsydelser, drift af egne lægeklinikker samt IT-løsninger, og vi har over de seneste år oplevet en markant udvikling.

Nordic Medicares koncept er udelukkende at servicere det offentlige og private sundhedsvæsen. Vi har således opbygget en kompetencestærk organisation af personer, som hovedsageligt er uddannet inden for sundhedssektoren, og som har opbygget en bred erfaring inden for netop denne sektor.

I dag er Nordic Medicare den største private aktør inden for drift af lægeklinikker i Danmark. Nordic Medicare har store ambitioner om at skabe nogle af Danmarks bedste lægeklinikker målt på kvalitet, service samt innovation. Ved ansættelse i en af stillingerne skal du ved behov påregne aktivitet på flere klinikker i nærområdet.

Du kan læse mere om Nordic Medicare på: www.nordicmedicare.dk.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som betroet funktionær med en fast grundløn. Din arbejdsuge består af 32-37 timer.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingens indhold kan fås ved henvendelse til sundhedsfaglig direktør og speciallæge Niels H. Riewerts Eriksen på tlf. 53 63 48 23.

Ansøgningsfrist

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles selvfølgelig med fuld diskretion. Når vi har fundet den rette kandidat, vil vores rekrutteringsproces efter en konsultationssygeplejerske blive afsluttet omgående.

Ansøgningen sendes til sundhedsfaglig direktør og speciallæge Niels H. Riewerts Eriksen på niels@nordicmedicare.eu.