Nordic Medicare A/S
Rungsted Kyst

Selvkørende bogholder/regnskabsmedarbejder

Vil du gerne have en spændende og central stilling i en virksomhed i hastig vækst? Så får du her en spændende mulighed som bogholder/regnskabsmedarbejder hos Nordic Medicare, en af Danmarks førende sundhedsaktører indenfor drift af lægeklinikker samt rekrutteringsydelser.

Om jobbet

Med reference til selskabets CFO, vil du være ansvarlig for de primære bogføringsopgaver. Dine arbejdsopgaver ligger inden for følgende områder:

  • bogføring i flere forskellige selskaber
  • afstemning af balanceposter, herunder bankkonti, kontantkasser, kreditor- og debitorkonti
  • debitoropfølgning i flere selskaber
  • løbende fakturering og fakturahåndtering
  • diverse ad hoc-arbejdsopgaver indenfor bogholderi
  • afstemninger i forbindelse med måneds- og årsrapportering

Vi vil naturligvis sikre, at du modtager en god og grundig oplæring, så du kommer fint fra start. Det er vigtigt for os, at du kommer til at trives i dit job, både socialt og fagligt. Du kommer til at sidde på et 2/3-mands kontor i lyse omgivelser.

Hos Nordic Medicare har vi et uformelt kontormiljø med en flad organisationsstruktur. Du kommer til at sidde i samme bygning med 19 gode kollegaer, som alle er engagerede og målrettede og har en professionel tilgang til deres arbejdsopgaver.

Afhængig af din præference er stillingen på 30-37 timer per uge.

Din profil

  • du er en erfaren bogholder, og har minimum 3 års praktisk erfaring med bogføringsopgaver
  • har gode IT-kompetencer og en regnskabsfaglig baggrund
  • erfaring med mindst ét økonomisystem
  • du er god til at arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver
  • du er omhyggelig og systematisk i dit arbejde og har en høj grad af akkuratesse
  • som person har du en positiv indstilling til dine opgaver og kollegaer

Hvem er Nordic Medicare

Vi er en førende leverandør til sundhedssektoren inden for drift af lægeklinikker og rekrutteringsydelser i både i det offentlige og private sundhedsvæsen. Vi har et stærkt fodfæste inden for lægeklinikdrift i Danmark og er samtidig et af de førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Hos os bliver du en del af et team på over 120 kollegaer fordelt på flere lokationer og tre forretningsområder.

Arbejdssted

Vores nyistandsatte hovedkontor i Rungsted Kyst udgør din nye arbejdsplads. Vi bor få hundrede meter fra Rungsted Kyst Station, ca. 24 minutter fra København med Kystbanen. Er du i bil, er der fin mulighed for parkering tæt ved adressen.

Tiltrædelse

Vi indkalder løbende kandidater til samtaler og stopper rekrutteringen, når rette kandidat er fundet. Stillingen tiltrædes efter aftale, men gerne hurtigst muligt.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte CFO Romanas Markovas, tlf. 3018 3881. Du kan også læse mere om os på nordicmedicare.dk.

Ansøgning

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye kollega, bedes du sende dit CV samt en kort motiveret ansøgning til job@nordicmedicare.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om vores privatlivspolitik her: www.nordicmedicare.dk/jobansoegninger-intern-nordic-medicare/.