Revisorfirmaet Lysehøj ApS

Revisor med partnerpotentiale til vores kontor i Borup

Navigator Headhunting søger for Revisorfirmaet Lysehøj ApS.

Vores primære kunder, er personligt ejede virksomheder og små selskaber, som vi assisterer med bogføring, opstilling af årsrapporter samt rådgivning mv. Vi har valgt at lægge vores fokus hos de helt små virksomheder, hvor vi virkelig kan gøre en forskel.

Vi er i dag 15 medarbejdere og i vækst og har derfor behov for nye kræfter på vores kontor i Borup. Du har en baggrund fra branchen, enten som statsautoriseret revisor, Cand.merc.aud eller HD(R), og har erfaringen med dig.

Som revisor hos Revisorfirmaet Lysehøj ApS, er du med til at sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder og får den nødvendige rådgivning. Din rolle vil være at tage ansvar for opgaverne og kunderne og være med til at sikre at vi fortsat leverer en høj kvalitet.

Vi gør meget ud af at møde vores kunder i øjenhøjde, og kommunikere med dem løbende. Vi har en uformel omgangstone og et godt omdømme.

Vi har et stort kontor med moderne indretning beliggende i Borup.

Allerede inden du starter, aftaler vi vilkår for din indtrædelse som partner.

Send din ansøgning via knappen "Ansøg".

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Bo Gøtz på tlf. 5211 8802 og mail bognav@outlook.com. Vi gennemgår ansøgninger løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Rekrutteringen til denne stilling varetages i samarbejde med Navigator Headhunting.