Privat Psykiatrisk Center ApS
Silkeborg, Viby J

Sygeplejerske til privat psykiatrisk klinik

Vil du bruge din kliniske erfaring til at udføre medicinske opfølgningskonsultationer i psykiatriske behandlingsforløb og samtidig udgøre et centralt administrativt knudepunkt for sagsbehandlingen i vores patientforløb og sikre kvalitet og smidighed? Og vil du bidrage ind i en landsdækkende organisation af speciallægeklinikker med dokumenteret høj faglighed og stort fokus på udvikling?

Til vores klinikker i både Viby og Silkeborg søger Privat Psykiatrisk Center en erfaren, engageret og målrettet sygeplejerske-kollega, der kan udføre kliniske opgaver såvel som bred administrativ sagsbehandling. Begge klinikker huser en større gruppe erfarne speciallæger samt administrativt personale. Dit job indeholder kliniske opgaver i form af medicinkontrol, psykoedukation og EKG-målinger samt bred administrativ sagsbehandling.

Hos Privat Psykiatrisk Center får du et stort ansvar og medbestemmelse i dine arbejdsopgaver – og en alsidig hverdag. Hvis det lyder som noget for dig, så læs videre!

Velkommen til Privat Psykiatrisk Center

Privat Psykiatrisk Center er en landsdækkende organisation af klinikker med speciale i psykiske problemstillinger. Vi yder private udrednings- og behandlingsforløb, ofte betalt af forsikringsselskaber, pensionskasser, privathospitaler eller jobcentre.

Vi lægger stor vægt på ordentlighed – både når det kommer til behandling af vores patienter og af vores kolleger.

Vores arbejdsplads er kendetegnet ved en høj tillid, faglig respekt og en stærk lighed mellem faggrupper – her bidrager alle ligeværdigt til vores ambitiøse mål

siger fagkoordinator Kristina Hermansen.

En struktureret hverdag med plads til selvbestemmelse

Du træder ind i en hverdag, som er præget af både skema- og fastlagte opgaver samt mulighed for at påvirke din egen rolle i gruppen.

Mere specifikt skal du for eksempel:

  • varetage kliniske opgaver i form af EKG-måling, medicinkontroller og psykoedukation
  • udføre sagsbehandling af patientforløb
  • håndtere mails og telefoner – både fra patienter og samarbejdspartnere
  • tage hånd om henvisninger, afslutninger og opfølgninger i kontakten med forsikringsselskaber, patientens læge og patienten selv

Vi har stort fokus på, hvordan vi bedst udvikler den enkelte medarbejder, så alle trives og arbejder med det, de både har lyst til og talent for. Ingen er låst fast i bestemte rammer hos os

fortsætter Kristina.

Stor ansvarsfølelse, ordentlighed og proaktivitet

Med erfaring fra kliniske psykiatriske opgaver og en god sans for både struktur og ordentlighed formår du at tage ejerskab for dine opgaver. Du hviler i dine kompetencer, og det gør dig i stand til at være forudseende, tænke ud af boksen og tage initiativ, når dagens opgaver en gang imellem er i bund før tid.

Og så bliver du selvfølgelig motiveret af at skulle ”bruge hovedet” og få hverdagen til at glide for alle – både dine kolleger og patienterne.

Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet sygeplejerske og har erhvervet en vis klinisk erfaring inden for det psykiatriske område
  • kan kombinere din tankegang i at være både reflekteret og resultatorienteret
  • eventuelt har arbejdet med sagsbehandling

Har vi fanget din interesse?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Kristina Hermansen på tlf. 41 14 89 60 eller på kmh@privatpsykiatriskcenter.dk.

Vi holder løbende samtaler, så send CV og en motiveret ansøgning via knappen nederst.

Tiltrædelse: snarest.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.