Privat Psykiatrisk Center ApS
Silkeborg, Viby J

Vil du bidrage til målrettet forløbskoordination og klinikopgaver?

Er du uddannet sygeplejerske med solid erfaring inden for psykiatri? Har du lyst til at bruge din sygeplejefaglige ekspertise i en specialiseret funktion og alsidig stilling?

Til vores klinikker i både Viby J og Silkeborg søger Privat Psykiatrisk Center en erfaren, engageret og målrettet sygeplejerske-kollega, der kan udføre forløbskoordination såvel som kliniske opgaver. Begge klinikker huser en større gruppe erfarne speciallæger samt administrativt personale. Dit job indeholder administrativ sagsbehandling, koordination og rådgivning i patientforløb. Derudover også kliniske opgaver i form af medicinkontrol og EKG-målinger samt eventuelt terapeutiske forløb.

Hos Privat Psykiatrisk Center kommer patienter med belastningsudløste eller grundlæggende psykiatriske problemstillinger. I forløbene lægger vi vægt på grundighed, professionalisme og høj faglighed, og disse kerneværdier er indlejret i den daglige opgaveløsning.

Som forløbskoordinator er jeg løbende i tæt kontakt med både patienter og deres behandlingsansvarlige psykiater. Min vigtigste opgave at sikre en sammenhængende og målrettet indsats i patientforløbene, hvor vi hele tiden arbejder mod at opnå vores fælles mål

Ann-Sofie Kaas, specialsygeplejerske i psykiatri.

Din hverdag er alsidig og indeholder:

  • Forløbskoordination – herunder samarbejde med psykiaterne, tovholder på patientforløb og faglige tilbud, sagsstyring og administration
  • Sikring af smidige patientforløb og kommunikation med vores patienter
  • Opfølgningskonsultationer med patienter i visse typer af medicinske behandlingsforløb samt EKG-målinger
  • Eventuelt terapeutiske indsatser, såfremt du har efteruddannelse og særlige kompetencer inden for området

Har du overblik, er selvkørende og trives med komplekse problemstillinger?

Dit job indeholder specialiserede indsatser med forskelligartede opgaver, hvorfor vi forventer, at du hele tiden kan bevare det store overblik, er systematisk og samtidig har fokus på kvalitet i løsningen af de enkelte arbejdsopgaver. Vi søger dig, der kan sætte retning i arbejdet med komplekse problemstillinger og har fokus på at skabe værdi og løbende udvikle vores ydelser. Vi forventer, at du løser dine opgaver selvstændigt, men også er en holdspiller, der deltager proaktivt i udviklingen af fælles arbejdsområder. Som forløbskoordinerende sygeplejerske hos Privat Psykiatrisk Center vil du være en del af sygeplejerskegruppen på tværs af forskellige klinik-geografier.

Vi tilbyder:

  • En udviklingsorienteret, ambitiøs og professionel arbejdsplads
  • Et positivt og tæt arbejdsmiljø hvor vi opnår vores mål ved fælles indsats
  • Strukturerede arbejdsprocesser
  • Fuldtidsstilling
  • Gode personalevilkår

Velkommen til Privat Psykiatrisk Center

Privat Psykiatrisk Center er en ejerledet virksomhed med speciale i psykiatriske problemstillinger. Vi yder private udrednings- og/eller behandlingsforløb, ofte betalt af forsikringsselskaber/pensionskasser eller jobcentre. Hos os er fagligheden i højsædet, og det er vores målsætning at skabe den absolut bedste behandling for vores patienter, inden for de rammer, der er udstukket af rekvirenten. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en flad struktur, hvor alle bidrager til målet om at skabe kvalitet i alle led.

Tiltrædelse: snarest.

Hvis du er interesseret i stillingen, så send dit CV og en motiveret ansøgning via knappen nederst på siden. Vi afholder løbende samtaler.

I tilfælde af spørgsmål til stillingen, kontakt gerne fagkoordinator Kristina Hermansen på tlf.: 41 14 89 60.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.