Privat Psykiatrisk Center ApS
Taastrup, Kgs. Lyngby

Fagligt ambitiøs autoriseret psykolog – vil du være med i udviklingen af specialiserede terapeutiske indsatser i et stærkt team?

Er du autoriseret psykolog med solidt fagligt fundament og erfaring inden for psykiatriske patientforløb? Har du lyst til at bidrage med dine terapeutiske kompetencer i vores behandlingsforløb, hvor din indsats er med udgangspunkt i en grundig psykiatrisk udredning?

Til vores klinikker i både Kongens Lyngby og Høje-Taastrup søger Privat Psykiatrisk Center autoriserede psykologer til terapeutiske indsatser, som enten følger efter eller er parallelt med vores psykiatriske forløb inden for det affektive område, især belastningstilstande og ADHD. De terapeutiske indsatser vil derfor altid tage udgangspunkt i psykiaterens forudgående grundige udredning og eventuelle medicinske behandling. De terapeutiske indsatser vil i starten primært foregå ved online video-konsultationer, men på sigt rumme større mulighed for fysisk fremmøde.

Hos Privat Psykiatrisk Center kommer ofte tidligere ressourcestærke patienter med belastningsudløste eller grundlæggende psykiatriske problemstillinger. I forløbene lægger vi vægt på stor grundighed, professionalisme og høj faglighed, og disse kerneværdier er indlejret i den daglige opgaveløsning og den måde, vi naturligt omgås hinanden i vores team.

Er du målrettet, proaktiv og har fokus på evne og motivation hos patienterne?

Din indsats vil være specialiserede terapeutiske indsatser inden for evidensbaserede metodiske rammer, så patienten genvinder højst muligt funktionsniveau. Vi forventer derfor, at du vil arbejde målrettet og proaktivt med patienterne for at opnå positive resultater. Vi er i vores tilgang ambitiøse på patienternes vegne og tager udgangspunkt i en målrettet forløbsplan, hvor evne og motivation er centrale begreber. Du skal gerne have en viden og erfaring inden for det affektive område og finde det motiverende at udføre terapeutiske indsatser i tæt samarbejde med den behandlingsansvarlige psykiater. Du kan lide at være proaktiv i det terapeutiske arbejde og anvende evidensbaserede tilgange for at sikre strukturerede forløb med løbende måling af progression både ud fra objektive psykiatriske evalueringsværktøjer såvel som dine subjektive vurderinger.

”Vores arbejdsplads er kendetegnet ved en høj tillid, faglig respekt og en stærk lighed mellem faggrupper – her bidrager alle ligeværdigt til vores ambitiøse mål”

Kristina Hermansen, fagkoordinator og psykolog.

Kvalifikationer og lyder det som noget for dig?

  • Autoriseret psykolog
  • Evne til at arbejde selvstændigt og struktureret
  • Skarpt øje for patientens udvikling og behov
  • Motiveret og engageret i at opnå høj grad af positive resultater
  • Fremragende kommunikative færdigheder både skriftligt og mundtligt
  • Erfaring inden for psykiatrisk klinisk arbejde foretrækkes

Vi tilbyder:

  • En udviklingsorienteret, ambitiøs og professionel arbejdsplads
  • En purpose og værdibaseret organisation med høj grad af indre motivation
  • Et positivt og tæt arbejdsmiljø, hvor vi opnår vores mål ved, at alle bidrager til den fælles indsats
  • Strukturerede arbejdsprocesser
  • Fuldtidsstilling
  • Gode personalevilkår

Velkommen til Privat Psykiatrisk Center

Privat Psykiatrisk Center er en ejerledet virksomhed med speciale i psykiatriske problemstillinger. Vi yder private udrednings- og/eller behandlingsforløb, ofte betalt af forsikringsselskaber/pensionskasser eller jobcentre. Hos os er fagligheden i højsædet, og det er vores målsætning at skabe den absolut bedste behandling for vores patienter inden for de rammer, der er udstukket af rekvirenten. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en flad struktur, hvor alle bidrager til målet om at skabe kvalitet i alle led.

Tiltrædelse: snarest.

Hvis du er interesseret i stillingen, så send dit CV og en motiveret ansøgning via knappen nederst på siden. Vi afholder løbende samtaler.

I tilfælde af spørgsmål til stillingen kontakt gerne fagkoordinator Kristina Hermansen på tlf.: 41 14 89 60.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.