Samson Agrolize A/S
Viborg

Eksportsælger til salg af brugte maskiner i udlandet

Er du en ambitiøs sælger med flair for eksport og stor interesse for landbrugsmaskiner? Vi søger en dedikeret Eksportsælger til at styrke vores salgsteam. Hvis du har erfaring med salg af brugte landbrugsmaskiner, evner at opbygge stærke relationer og har sprogfærdigheder på engelsk og tysk, så er dette den perfekte mulighed for dig!

SAMSON GROUP A/S er europæisk førende indenfor sin branche. Koncernens aktiviteter er at udvikle, fremstille og markedsføre maskiner og udstyr til miljørigtig udbringning af naturgødning på mark. Med et bredt produktprogram er SAMSON GROUP A/S markedsledende på landbrugets efterspørgsel efter innovative og miljørigtige kvalitetsløsninger til udbringning af naturgødning.

Produktsortimentet består af gyllevogne, nedfældere, bomme samt staldgødning- og universalspredere, der alle bidrager til balancen i et bæredygtigt landbrug. Produkterne markedsføres under varemærkerne SAMSON og PICHON.

SAMSON AGROLIZE A/S er eksklusiv forhandler i Danmark og Sverige og varetager salget og servicen af nye og brugte SAMSON produkter i disse lande. Med stigende interesse fra udlandet på brugte SAMSON maskiner søger vi dig til at varetage salgsopgaven af brugte maskiner i udlandet.

Dine ansvarsområder

Du evner hele processen fra at opsøge opkøbere, forhandlere og slutbrugere til at sikre salg gennem dit netværk. Du får et godt kendskab til resten af koncernens sælgere, da I samarbejder omkring salgsleads.

Som led i salgsprocessen sikrer du med serviceafdelingen samt lokale myndigheder/samarbejdspartnere, herunder eks. TüV i Tyskland, at maskinerne lever op til de krav og standarder, der er i de forskellige lande. Derfor er det vigtigt, at du har et indblik i homologering, så maskinerne overholder gældende lovkrav.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har et højt teknisk kendskab til landbrugsmaskiner og deres anvendelse – meget gerne maskiner til håndtering af naturgødning. Det er vigtigt, at du kan forklare evt. ombygninger både internt og eksternt.

Det vigtigste er, at du:

  • Har gode sprogkundskaber
  • Har en god struktur omkring salgsprocessen og værktøjer hertil
  • Er vant til at bruge Office-pakken og evt. har kendskab til Navision

Dit udgangspunkt er vores adresse i Viborg, men der er rejseaktivitet i ca. 50-60 dage om året.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på stillingen og på fremtidens salg af brugte maskiner.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Torben Larsen på tlf. +45 20 71 14 03.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til hr@samson-agro.com

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender i forbindelse med din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata.