Chem-Tec Plating A/S
Uldum

Kemiingeniør

Er du en passioneret kemiingeniør som har lyst til udfordringerne indenfor den galvaniske verden? Har du lyst til at servicerer europæiske virksomheder og bidrage med viden indenfor metalbelægninger? Har du kendskab til metallurgi?

Så er du helt sikker den person, vi leder efter.

Om os

Chem-Tec Plating A/S er en førende virksomhed indenfor metallisk overfladebehandling med et dedikeret fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Til vores europæiske kunder tilbyder vi metalliske belægninger inden for det funktionelle og dekorative segment. Chem-Tec Plating A/S råder over elektrolytiske og kemiske processer og som noget helt nyt Physical Vapour Deposition (PVD-belægninger). Udover at udføre den metalliske overfladebelægning deltager Chem-Tec Plating A/S ofte i udviklingsprocessen sammen med vores kunder.

Jobbet

Vores meget erfarne kemiingeniør har besluttet at gå på pension indenfor de næste 2-4 år, og vi er derfor på udkig efter hans afløser. Da vi arbejder indenfor et meget specialiseret område, forventer vi, at det vil tage nogle år at få overdraget rollen. Derfor forestiller vi os, at du starter som laboratorieansvarlig, hvor rollen primært handler om at varetage de daglige analyser på vores laboratorie samt indkøb af kemi. Dermed sikrer vi et indgående indblik i de forskellige elektrolytiske og kemiske processer.

Med tiden vil stillingen udvikle sig til kemi- og laboratorieansvarlig. Dermed er du ansvarlig for, at den nødvendige dokumentation er til stede med hensyn til kemi og tilladelser. Desuden vil du bistå produktionen og sælgere ved tekniske forespørgsler. Vi forestiller os, at der dermed også skal ansættes en laborant.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver i rollen som kemi- og laboratorieansvarlig vil bl.a. omfatte:

  • Ledelse af laboratoriet:
    • Sikre den daglige drift af laboratoriet med hensyn til analyser og dokumentation.
    • Indkøb af kemi.
    • Udvikling og implementering af test- og analysemetoder.
    • Sikre vedligeholdelsen og kalibrering af laboratorieudstyr.
    • Sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder.
    • Sikre den nødvendige dokumentation vedr. kemi.
    • Sørger for overholdelse af REACH og RoHS.
  • Metallurgisk ekspertise:
    • Samarbejde med produktionsteamet for at sikre korrekt materialebehandling.
    • Deltage i udviklingsprocesser med vores kunder.
    • Teknisk back up ved elektrolytiske-, kemiske- og PVD-belægninger.

Faglige kvalifikationer

Uddannet kemiingeniør med dokumenteret erfaring indenfor laboratoriedrift og analyseteknikker. Kendskab eller interesse indenfor metallurgi og materialers egenskaber.

Da du kommer til at have en bred berøringsflade, internt samt eksternt, forventer vi et højt kommunikationsniveau både kommercielt og teknisk på dansk, engelsk og gerne tysk.

Du er en erfaren bruger af MS Office pakken og fortrolig med ERP-systemer. Kendskab til SAP Business One vil være en fordel, men dette er ikke et krav.

Personlige kvalifikationer

Det forventes at du er detaljeorienteret og er vedholdende i løsning af komplekse opgaver også under tidspres. Du motiveres af at have det fulde ansvar for dit område.

Som person er du åben og ærlig og forstår at skabe engagement og fremdrift omkring dig så de opsatte mål opfyldes.

Ansøgning

Har du yderligere spørgsmål til jobbets indhold, er du velkommen til at kontakte adm. direktør

Bo Hvid Mikkelsen på telefon 24 88 47 50 eller på mail adressen bhm@chemtec.dk.

Har ovenstående din interesse, så send din ansøgning vedlagt CV mærket ”Kemiingeniør” til mail adressen bhm@chemtec.dk.

Der vil løbende blive afholdt samtaler og jobopslaget vil blive taget ned når den rette kandidat er fundet. Løn og pension i henhold til kvalifikationer.

Chem-Tec Plating A/S
Kærvejen 13
7171 Uldum
Tlf.: 75 67 92 92
www.chemtec.dk