Trustworks A/S
København K

Skab din konsulentkarriere som IT-projektleder hos Trustworks

Er du lige blevet færdig med din kandidatuddannelse eller bliver du færdig til sommer – måske fra CBS, ITU, DTU? Eller har du færdiggjort din kandidat og har samlet et par års erfaring i erhvervslivet? Har du ambitioner om at blive – eller er du - konsulent, og er du motiveret for at lære og udvikle dig?

Så har vi den perfekte mulighed for dig som konsulent i vores førende konsulentvirksomhed, Trustworks.

Trustworks - et konsulenthus i vækst

Hos Trustworks vil du opleve en unik kultur, hvor vi sammen skaber ekstraordinære resultater for og med vores kunder inden for grøn omstilling, offentlig digitalisering, den finansielle sektor og healthcare.

Vores DNA er præget af en dyb forståelse for og dedikation til vores kunder, som vi betragter som partnere og vores eksistensberettigelse. Vi går ind for selvledelse og stræber efter at gøre vores kunder i stand til at kunne hjælpe dem selv, hvilket er en naturlig forlængelse af vores CODE OF QUALITY, hvor ærlighed, integritet og kvalitet er nøgleord.

Hos os bliver du en del af et mangfoldigt team med omfattende erfaring og viden, og vi lægger stor vægt på at sikre, at der er et match mellem dig og Trustworks - både professionelt og personligt. Vores engagement i kontinuerlig udvikling af både os selv og andre er drivkraften i vores bestræbelser på at levere branchens bedste service.

I rollen som konsulent vil du få en unik chance for at arbejde tæt sammen med erfarne og ligesindede konsulenter og projektledere. Du vil få hands-on erfaring med at drive projekter fra start til slut, og lære at udvikle og implementere gode IT-løsninger. Det vil være dit ansvar at assistere i planlægning, styring af projekter, analysere data, og udarbejde rapporter, som understøtter beslutningsprocesser. Derudover vil du spille en central rolle i samarbejdet med kunder og interne teams for at identificere og udnytte forbedringsmuligheder.

Kompetencer der gør en forskel

Du har måske allerede lidt erfaring som IT-projektleder, og vi forventer, at du:

  • har gåpåmod til at løse de udfordringer, du bliver stillet overfor
  • har sult og lyst til at udvikle dig som projektleder
  • kan samarbejde med kunder og interne teams for at sikre, at projektmål, tidsfrister og budgetter overholdes
  • kan supportere senior projektledere og konsulenter i daglige opgaver
  • kan navigere i komplekse interessentlandskaber
  • kan opbygge og vedligeholde et stærkt netværk blandt dine interessenter
  • kan strukturere dine opgaver og holde tidsplaner skarpt fokuserede
  • kan kommunikere klart og effektivt, både skriftligt og mundtligt, over for kunder og kolleger

Som ny konsulent bygger du relationer og udnytter din brede viden om kundens forretning og udfordringer. Hos Trustworks måles du ikke på at hente nye opgaver hjem, men på at skabe værdi og gode relationer inden for de virksomheder, vi allerede er en del af.

Vækst gennem sparring og udvikling

Hos Trustworks tror vi på, at fejl er en del af læringsprocessen, og at en arbejdsdag fyldt med hjerte, vilje og retning er mere værdifuld end en perfekt facade. Du bliver en del af et projektlederteam, som vægter åbenhed og fleksibilitet, og hvor vi ikke bruger tiden på blot at arbejde - men også på at udvikle os og hinanden. Du vil blive en del af et miljø, hvor empati, rummelighed og teamwork er nøgleord, og vi glæder os til at byde dig velkommen til at gøre en forskel sammen med os.

Vi mener, at man aldrig stopper med at udvikle sig og tillære sig ny indsigt. Derfor har Trustworks skabt nogle rammer, hvor det er op til den enkelte at vælge, hvordan vedkommende ønsker at efteruddanne sig, men til gengæld er det et krav at man deler ud af sin viden. Dette skaber et miljø, hvor talent og passion trives.
Med et personligt kompetencebudget, får du friheden til at dykke ned i efteruddannelser og certificeringer, der interesserer dig, og som kan styrke både dig og Trustworks.

Vi ser frem til at høre fra dig

Er du klar til at tage springet? Send os din ansøgning og bliv en del af Trustworks, hvor du kan skabe værdi og udvikle dit potentiale som konsulent.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til Senior Project Manager Niels Berg på niels.berg@trustworks.dk eller Senior Project Manager Jacob Breindahl på jacob.breindahl@trustworks.dk.

Vi forventer et starttidspunkt efter sommerferien 2024, hvorfor vi allerede nu starter processen op med løbende samtaler.

Se mere her: https://www.trustworks.dk/


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.