MB Solutions A/S
Vejle eller København Ø
Jobindex søger for MB Solutions A/S

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede forløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer. Dette er derfor det ideelle job, for dig som er klar til at tage det næste skridt i din karriere.

Velkommen hos MB Solutions

Vi er en førende IT-virksomhed indenfor IT-infrastruktur og -sikkerhed med speciale inden for Microsofts teknologier såsom Azure, MS 365 og Power-platformen. Du får din daglige gang enten på vores hovedkontor i AI Innovation House i Vejle eller i København Ø, hvor du bliver mødt af 35 dygtige kolleger, som står klar til at tage godt imod dig.

Her kommer du til at arbejde med en lang række innovative kunder, der er med til at drive os fremad ud fra den måde, de arbejder på. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke samt relevante certificeringer som en del af din faglige udvikling under forløbet samt fleksible arbejdsvilkår.

Bliv godt klædt på, og udvikl dig til IT-specialist på sigt

Når du starter på forløbet som IT-specialist, får du en individuel plan, som passer til dig og dine IT-talenter inden for konsulentydelser. Dette inkluderer en grundig introduktion til vores 4 hovedområder og du kommer til at arbejde med komplekse IT-projekter for kunder.

Du kommer fx til at:

  • arbejde med IT-infrastruktur til etablering af ny platform
  • implementere nye projekter og etablering af nye løsninger eller managed services
  • gennemføre store kundeprojekter, herunder migrations- og udviklingsprojekter, såsom automatisering ved hjælp af Azure Power Platform samt konsolidering.

Du får medindflydelse på din egen stilling – og dermed også vores udvikling. Vi er et mindre men innovativt firma og meget lydhøre overfor dine input.

- Bo Melson, adm. direktør

Du har IT-baggrund, erfaring og er klar til at klø på

  • Du har en relevant baggrund inden for IT.
  • Du har minimum nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver.
  • Du trives i en udadvendt rolle, hvor du samarbejder med forskellige virksomheder med forskellige udfordringer.
  • Du har et godt kendskab til MS-teknologier herunder særligt Azure.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 7245 9607.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst, hvori du beskriver din motivation for at søge jobbet, allerede i dag og senest den 6. maj 2024 via knappen "Ansøg".

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet de rette IT-talenter til vores hold.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.