Saxe Hansen A/S
Randers SV

Teknisk indkøber, Randers

Er du den, der kan organisere og planlægge indkøb til kommende produktionsopgaver.

Kan du lide at følge projekter til dørs?

Så er det dig SAXE Hansens automationsafdeling i Randers gerne vil have med på rejsen til at drifte og udvikle vores lokale, indkøbsfunktion til vores kundespecifikke produktion af specialmaskiner. Vi søger en erfaren indkøber og ordrebehandler, som trives med at varetage indkøb, produktdata vedligehold og samtidig være koblingen mellem lageret, montagen og ERP-systemerne. Stillingen refererer til den tekniske chef i tæt samarbejde med kollegaer i lignende funktioner i Randers, Værløse, Hvidovre og Jönköping.

Din erfaring

Du sidder sandsynligvis i en lignende stilling, hvor du har overblikket over de løbende indkøb og lagerbeholdninger. Du har flere års erfaring med opgaver inden for internt indkøb, tilbudsforespørgsler og kontakt til leverandører. Du er udpræget selvstarter og vant til selvstændigt at tage beslutninger inden for eget ansvarsområde.

Arbejdsopgaverne

Du får ansvar for driftsopgaverne herunder:

  • Intern indkøbsstyring
  • Varebestilling til produktionen
  • Vareoprettelse og vedligehold – koordinering med konstruktion
  • Indkøbsregistreringer og opfølgning
  • Logistik
  • Superbruger på ERP- og CRM-systemer

Du skal desuden bidrage til løbende optimering og videreudvikling af indkøbsrutinerne. Vi tilbyder til gengæld en meget fleksibel stilling, hvor du i store træk selv har mulighed for at tilrettelægge dine arbejdstider.

Arbejdstiden er afhængig af den rette kandidat, om det skal være fuld tid eller lidt mindre. Løn efter kvalifikationer.

Uddannelse

Du har minimum 2 års erfaring fra lignende stilling i beslægtet branche.

Du har sikkert en kontormæssig uddannelse eller en teknisk uddannelse, der er gået mod det administrative. Det væsentligste er, at du har dokumenteret erfaring med indkøbsopgaver, og at du er vant til at arbejde med økonomisystemer og styring af indkøb og produktregistrering. Gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Om dig

Du trives i en håndværks- eller produktionsvirksomhed, hvor tingene går stærkt, men er nede på jorden og hvor vi alle mødes i øjenhøjde hvor der er kort fra tanke til handling. Du tager ejerskab for opgaven med humør og fleksibilitet.

IT-viden

Det forventes, at du er vant til at arbejde med Office-systemer som Word, Excel, Outlook m.m., og at du kan begå dig i et avanceret økonomistyringssystem.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Kasper Due Skjøtt
Mobil +45 4042 0992
Mail: hr@saxe-group.com

Se mere på www.saxe-group.com


Virksomheden

Saxe Group består af omkring 90 medarbejdere fordelt på afdelinger i Værløse, Hvidovre, Jönköping, Oslo og Randers. Afdelingen på Metervej 7 i Randers består af ca. 40 medarbejdere.

SAXE Hansen blev grundlagt I 1967 af Henning Saxe Hansen. Da SAXE begyndte, var firmaets fokus på sprøjtestøbning og ekstrudering af plast. Gennem årene blev der udvidet med adskillelige agenturer for maskiner til fremstilling af plastemner. Afdelingen i Randers arbejder med udvikling og servicering af automation og industrirobotter.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.