Lægehuset Nyvej 6 I/S
Børkop

Social- og sundhedsassistent

Pr. 1. august 2024, eller efter aftale, søger vi en SSA til at varetage vores travle skrankeområde og i samarbejde med vores dygtige SSA løse forskellige ad hoc-opgaver på gulvet.

I skranken er der spændende, vekslende og til tider komplicerede opgaver, som løses i et åbent skrankeområde med mange afbrydelser og henvendelser fra patienter og kollegaer. Derfor har vi brug for en serviceminded SSA, der finder det attraktivt at have mange bolde i luften, og som kan være i en rolle med daglige ad hoc-opgaver samt faste rutineopgaver.

Din arbejdsfunktion bliver at visitere i telefonen og ekspedere patienter som møder op ved skranken. Derudover vil der være patientrelaterede opgaver i form at blodprøver, urinundersøgelser, vaccination og suturfjernelse.

Vi søger en kollega, som har flair for IT, du kan se flaskehalse, evner at facilitere arbejdsprocesser og kan arbejde selvstændigt. Du er modig, men kender egne grænser.

Vi kan godt lide at udvikle os sammen. Vi vægter tæt samarbejde og et højt fagligt niveau.

Erfaring vil være en fordel.

Lægehuset har 6400 patienter tilknyttet, 3 faste læger, 3 sygeplejersker, 1 social og sundhedsassistent, 1 praksismanager og 1-2 uddannelseslæger.

Timer: 30 timer/uge – med 2 fridage på et 14 dages rul. Løn efter overenskomst.

Ansøgning med CV sendes til praksismanager Pia via "Søg jobbet online"-knappen nedenfor senest den 30. april 2024.

Ved spørgsmål kan praksismanager Pia kontaktes på telefonnummer 7586 6466 eller mail PA@nyvej6.dk.

Vi forventer at afholde samtaler den 7/5 og den 21/5.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.