CSM Midt Nord, S/I
Aarhus

2 kliniske psykologer søges til 37-timers stilling pr. 1. juli 2024

CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte, søger pr. 1. juli 2024 to fuldtids kliniske psykologer med autorisation og igangværende uddannelse eller efteruddannelse i psykoterapi/psykotraumatologi til vores behandlingssektion i Aarhus.

Psykologstillingerne opslås i forbindelse med en udvidelse af vores psykoterapeutiske behandlingstilbud på baggrund af nye statslige bevillinger. CSM Midt Nord er i færd med en omorganisering, der indebærer en geografisk sammenlægning af vores psykologbehandlingstilbud og frivilligindsats i Aarhus, og vi flytter derfor til nye lokaler nær Godsbanen medio april 2024.

Psykologernes arbejdsopgaver omfatter visitation til psykoterapeutisk behandling, kortere- og længerevarende individuelle psykoterapeutiske forløb samt gruppeterapi og/eller psykoedukationsgruppe. Derudover vil der forekomme VISO-opgaver, som er kortere rådgivningsforløb til borgere med senfølger eller professionelle i rådgiver- eller behandlingsnetværk.

Vi søger nye kolleger med faglig baggrund i relationel psykoterapeutisk behandling af voksne med komplekse psykiske vanskeligheder ud fra en grundlæggende psykodynamisk forståelse af tilknytning, traumer og personlighedsudvikling. Vi lægger vægt på flg. kompetencer:

  • Klinisk erfaring med voksne med senfølger af seksuelle overgreb eller traumetilstande.
  • Autorisation og påbegyndt el. afsluttet efteruddannelse i psykoterapi eller psykotraumatologi.
  • Erfaring med relationel psykodynamisk terapi og viden om MBT.
  • Viden om assessment og udarbejdelse af skriftlige psykologudtalelser og -rapporter.
  • Samarbejds- og kommunikationsevner, opmærksomhed og åbenhed.

CSM Midt Nord blev etableret i 2013 og er en selvejende institution på finansloven, som hører under Social- Bolig- og Ældreministeriet. Bevillingerne til CSM Midt Nord består af både faste og tidsafgrænsede midler, der administreres i samarbejde med Social- Bolig- og Ældrestyrelsen.

CSM Midt Nord består af to sektioner, der er organiseret i hhv. en behandlings- og en frivillig indsats. Medarbejdergruppen i hele institutionen består af psykologer, frivilligkoordinatorer og -leder, socialrådgiver samt administrative medarbejdere, aktuelt i alt 22 medarbejdere.

På CSM Midt Nord tilstræbes en traumebevidst tilgang i et behandlingsmiljø, hvor prioritering af teamsamarbejde, behandlingsmøder og supervision er en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem DP og Staten.

Ansøgning sendes elektronisk med CV og relevant dokumentation til ledelsessekretær Anita Gustafsson på agu@csm-midtnord.dk.

Ansøgningsfrist: 3. maj 2024 kl. 12.00.

For yderligere oplysninger se www.csm-danmark.dk/midt-nord, el. kontakt ledelsessekretær Anita Gustafsson på tlf. 6120 8064 / centerleder og psykolog Anne Helene Døssing på tlf. 2916 7696.