APC Forsikringsmæglere A/S
København K

Seniorrådgiver

Om APC Forsikringsmæglere

APC er Danmarks største pensionsmægler for private og har kontorer i København, Aarhus og Fredericia. Vi er i rivende udvikling og har i dag en omsætning på ca. 170 mio., beskæftiger ca. 150-200 medarbejdere og har mere end 25 mia. kr. under rådgivning og administration. Vores fokus er at levere uvildig pensionsrådgivning af meget høj kvalitet til private pensionskunder.

Om Jobbet

Vi søger en Seniorrådgiver til at styrke vores team og levere skræddersyet rådgivning til vores kunder i seniorsegmentet. Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at hjælpe vores kunder med at optimere deres økonomi i nedsparringsperioden før pensionering.

Dit primære ansvarsområde som seniorrådgiver:

  • Rådgivning af kunder i seniorsegmentet om deres samlede formue og nedsparringsplaner
  • Afholdelse af fysiske og telefoniske seniormøder med kunder
  • Samarbejde med interne enheder såsom rådgivningscenter og analyseafdeling
  • Bidrag til at fastholde og øge kundetilfredshed og forretningsomfang

Din profil:

Vi forventer, at du har erfaring med seniorrådgivning og har lyst til at være en del af en spændende rejse, i en virksomhed i vækst. Som seniorrådgiver hos APC ser vi gerne, at du er struktureret med din tid og opgaver, er kvalitetsorienteret samt har evnen til at formidle komplekse emner på en letforståelig måde.

Du er en holdspiller, og du værdsætter et dynamisk og socialt miljø, hvor du ikke er bange for at sige din mening, når du mener den er relevant og værdifuld.

Din baggrund:

  • Erfaring inden for pensionsrådgivning, især i seniorsegmentet
  • Relevante moduler fra FOAK (niveau 4 og 5) eller tilsvarende

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor du hver dag får mulighed for at sætte dine faglige kompetencer på prøve. Du bliver del af en gruppe af seniorrådgivere, som prioriterer fællesskabet og en kultur, hvor man støtter og hjælper hinanden.

Vil tilbyder også en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, med attraktive bonusmuligheder og personalefordele.

Vi håber, du vil være en del af en stor succes og har mod på at udfordre dig selv hos APC.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV via nedenstående ansøgningslink. Yderligere information om jobbet kan fås ved at kontakte deniz.karagoz@apc.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.