Plantas Group A/S
Tilst

Regnskabschef

Trives du med en stor grad af frihed under ansvar, i et uhøjtideligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og ønsker du at spille en central rolle i vores fremtidige strategi? Så er du måske den nye regnskabschef, vi søger.

Vi søger en kompetent regnskabschef til at lede og videreudvikle vores regnskabsafdeling. Som regnskabschef vil du være ansvarlig for at sikre nøjagtigheden af vores finansielle rapportering og økonomiske data samt lede vores team af regnskabsmedarbejdere. Desuden vil du have en unik mulighed for at præge vores digitale strategi for hele virksomheden, herunder påvirke vores fremtidige ERP-setup, da vi i øjeblikket forbereder os på overgangen fra Navision til Business Central.

Jobbeskrivelse

Med reference til virksomhedens CFO kommer du til at indgå i en regnskabsafdeling bestående af syv personer fordelt på vores lokationer i Aarhus og Odense.

Dine centrale arbejdsopgaver vil være:

  • Daglige drift og ledelse af regnskabsfunktionen, herunder bogføring, rapportering og budgettering
  • Procesoptimering og udvikling af interne kontroller og procedurer. Derfor skal du forvente en indledende periode med betydelig praktisk involvering i starten af jobbet
  • Sikre overholdelse af regnskabsstandarder og lovgivningsmæssige krav
  • Afstemnings- og analyseopgaver
  • Deltagelse i implementering af Business Central og digitalisering af regnskabsfunktionen
  • Forberedelse af årsregnskab samt dokumentation til revisor
  • Bidrage til udviklingen af vores BI-værktøjer og udarbejdelse af transfer pricing dokumentation

Din profil

Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse som HD-R, Cand.merc.aud. eller tilsvarende, gerne kombineret med erfaring fra en lignende stilling som regnskabschef, revisor eller controller med ambitioner om at prøve større udfordringer. Uanset branchen lægger vi vægt på en kandidat med et solid fundament indenfor de finansielle discipliner, som også har mod på at udvikle og implementere nye digitale løsninger rundt om i organisationen.

Du er en erfaren bruger af Excel med kendskab til Navision eller Business Central. Dit stærke analytiske overblik giver dig tryghed til at arbejde selvstændigt og struktureret samt at se løsninger frem for forhindringer.

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis opfylder alle kravene fra start, men det er vigtigt, at du er parat til at tage udfordringen op.

Vi tilbyder

En stilling i en virksomhed i stor vækst og med gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder derudover en fleksibel arbejdsplads, hvor hjemmearbejde og fleksible arbejdstider er en mulighed. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og du vil få dygtige og engagerede kollager, som glæder sig til at byde dig velkommen.


Om Plantas Group

Plantas Group er en international virksomhed med mere end 200 medarbejdere i Danmark, Holland, Polen, Tyskland og Italien. Vi har en stærk position på det europæiske marked og betjener forskellige markedssegmenter gennem vores salgsselskaber og koncepter.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.