Duferco Danish Steel A/S
Frederiksværk

Industrioperatør

Vi har rigtig travlt på valseværket Duferco Danish Steel A/S og for at styrke vores organisation søger vi en industrioperatør.

Hvis du trives i et tempofyldt miljø og nyder at arbejde i et samarbejdende team, er du måske det perfekte match for Duferco Danish Steels driftsteam i Frederiksværk.

Som en del af vores vækststrategi søger vi en meget motiveret operatør til at slutte sig til vores team. Hos Duferco Danish Steel vil du nyde et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du vil samarbejde med et team af dygtige personer, som deler passionen for ekspertise i det job, de udfører.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Driftsstyring af produktionens pult.
  • Konstant samarbejde med gruppelederen og dennes teammedlemmer.
  • Opfyldelse af tildelte produktionsmål.
  • Ansvar for oprydning i eget område.

Hvem er du:

Du beskriver dig selv som lærenem, fleksibel, stabil, omstillingsparat og en person, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø. Tidligere pult eller produktionsmiljøerfaring vil være en fordel.

Du skal kunne tale og forstå dansk. Engelskkundskaber foretrækkes.

Ansøgning og CV sendes via e-mail til human.resources@duferco.dk eller post til:

Duferco Danish Steel A/S
Havnevej 47
3300 Frederiksværk

ATT: Igor Istomin


Duferco Danish Steel A/S overtog pr. 1. juni 2006 kontiværket – valseværket for stangstål - en del af det tidligere ´Det Danske Stålvalseværk A/S’ i Frederiksværk. Duferco Danish Steel A/S er tilknyttet en større international koncern og afsætter vores produkter på det nordeuropæiske marked, hvor det største marked er Tyskland.

www.dufercodanishsteel.dk