Euroskills 2025 I/S
København K og Herning

Sector Manager til projektledelse

Vil du være med til at skrive Danmarkshistorie?

I september 2025 er Danmark vært for EuroSkills Herning 2025, der er europamesterskaberne for unge faglærte. EuroSkills-sekretariatet har både til opgave at planlægge danmarkshistoriens største uddannelsesevent, som skal afholdes i Herning, og samtidig skal projektet være løftestang til at øge interessen for erhvervsuddannelserne. Det kræver samarbejde, netværk og forberedelse i god tid. Derfor søger vi en Sector Manager til Competition teamet.

Stillingsbeskrivelse

I tæt samarbejde med Head of Competition og de øvrige Sector Managers har I ansvaret for at sikre komplette og funktionelle konkurrencestande til de 38 Skills-konkurrencer.
Du får stor indflydelse på at drive arbejdet med etablering af Skills-konkurrencerne, som i dit tilfælde vil være inden for industri- og autofagene.

Nogle af dine opgaver:

  • Være bindeled til eksisterende sponsorer, men også opsøgende i forhold til nye sponsorer til de items, der er angivet på Udstyrs- og materialelisten.
  • Etablere et tæt samarbejde med alle involverede parter i dine Skills-konkurrencer samt sikre opgavefordeling og overholde aftalte deadlines og retningslinjer.
  • Planlægning af layout for konkurrenceområderne og sikre, at de tekniske installationer er korrekte til afvikling af dine Skills-konkurrencer
  • Sammen med EuroSkills2025-sekretariatet være en bærende del i etableringen af konkurrencestande, efterfølgende drift og nedtagning til EuroSkills Herning 2025

Om dig

Du har erfaring med projektplanlægning og kan skabe overblik. Du er tillidsvækkende og god til at samarbejde og skabe relationer. Du er dygtig til at kommunikere på dansk og engelsk, mundtligt såvel som på skrift, og har et godt kendskab til Office pakken og IT generelt.

Som en del af EuroSkills2025-teamet skal du kunne trives i, at du ikke altid kender svaret på opgaven, du står overfor. Den udfordring tager du op med din vedholdende og løsningsorienterede tilgang, så det sikres, at opgaven kommer i mål. Vi lægger stor vægt på en åben og konstruktiv sparring samt hjælpsomhed overfor kollegaer og øvrige samarbejdspartnere.

Måske har du branchekendskab inden for industri- og autobranchen, og dermed teknisk forståelse indenfor disse områder.

Vi tilbyder

Du får mulighed for at arbejde for en vigtig sag med stor samfundsmæssig betydning. Vi vægter at have et stærkt sammenhold, forståelse for hinanden og plads til humor, som vi selv synes er sjov og griner af.

Du kan forvente en arbejdsplads, der viser tillid under ansvar. Der er altid sparring at hente hos kollegaerne, og ledelsen har fokus på, at du udvikler dig igennem dine ansvarsområder. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejdsdage i et omfang, som passer til de opgaver, du sidder med.

Deltagelse i WorldSkills Lyon til september 2024, hvor du får mulighed for at indsamle vigtig læring om afholdelse af en international Skills konkurrence.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Vicedirektør, Christian Corlin på 2988 7647 eller Head of Competition Kasper Bøgelund på 3050 3009.

Søg stillingen via knappen "Ansøg" senest 1. maj 2024. Vi indkalder til samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi finder den rette kandidat. Der er naturligvis fuld diskretion om din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. kompetencer og erfaring. Der er tale om en projektansættelse med 3 måneders gensidig prøvetid og med udløb 31. oktober 2025.

Opstart 1. august 2024 eller snarest derefter.

EuroSkills2025-sekretariatet har kontor i indre København, hvor hele teamet er samlet to dage hver uge og på disse dage skal du være til stede på kontoret i København. Vi har desuden satellit-kontor i Herning, hvor du ligeledes vil kunne arbejde ud fra. Der må forventes en mindre grad af rejseaktiviteter.


Om EuroSkills Herning 2025

Der forventes op til 100.000 gæster til EuroSkills Herning 2025, når 600 unge fra hele Europa kæmper om europamesterskaberne inden for 38 forskellige fag i MCH Messecenter Herning. Udover selve eventen arbejder EuroSkills2025 også for at flere får interesse i at blive faglært. Det er vigtigt fordi, Danmark kommer til at mangle dygtig faglært arbejdskraft i fremtiden og fordi landets velfærd, konkurrenceevne og ikke mindst den vigtige grønne omstilling er afhængig af, at langt flere søger ind på erhvervsuddannelserne.

I sekretariatet har vi som værdi at skabe en rejse og et hold, man har lyst til at være med på og vi vil rumme den stolthed, vi ønsker at skabe i erhvervsuddannelserne. Vi tør træffe de nødvendige beslutninger og kæmpe hårdt for at forfølge den forandring, vi ved, der er brug for. Mod, dedikation, ordentlighed og godt humør er grundpiller i organisationen, der desuden har bæredygtighed i fokus på hele rejsen. Vi ved, at rejsen er midlertidig og tør tale åbent om next step. Derfor er det også et mål, at vi skal stå stærkere som individer ved udgangen af 2025.

Bag EuroSkills Herning 2025 står Børne- og Undervisningsministeriet, Herning Kommune, Region Midtjylland, Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation og SkillsDenmark.

EuroSkills2025 I/S
Ny Kongensgade 15. 1
1472 København K

https://euroskills2025.com/

https://www.linkedin.com/company/euroskills2025


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.