Focus2 ApS
Herlev

Spændende freelance-mulighed: SENIOR konstruktionsingeniørkonsulent inden for statiske opgaver primært renovering og ombygning m.m. søges!

Vil du være med til at præge og udvikle vores voksende afdeling for bygningsrenovering? Focus2 ApS, et anerkendt rådgivende ingeniørfirma, søger en dygtig og engageret person, der kan udføre statiske beregninger ved renoveringsopgaver samt projektudvikling. Vores afdeling oplever vækst.

Hos os får du muligheden for at arbejde som freelancer, hvilket betyder fleksibilitet i din arbejdstid og supplere dit nuværende arbejde med spændende opgaver. Selvom vi ikke kan tilbyde en fast stilling på nuværende tidspunkt, er der gode muligheder for kontinuerligt samarbejde i varieret omfang.

Vi forventer, at du har en faglig baggrund som bygningsingeniør, og at du har en solid viden om byggetekniske forhold. Jobbet omfatter projekter af enkle og komplekse konstruktioner, og vi forventer en god indsigt i disse konstruktionsområder og god statisk forståelse samt gerne CAD-erfaring.

Vi søger en person, der trives med at være i kontakt med mange forskellige mennesker. Som ingeniør er det afgørende, at du er åben, udadvendt og kommunikerer klart og præcist. Du vil blive ansvarlig for dine opgaver, og derfor er en omhyggelig og struktureret arbejdsgang afgørende, samtidig med at du kan håndtere opgaver med korte deadlines.

Opgaverne vil primært være placeret rundt omkring i Storkøbenhavn, og du vil blive aflønnet med en høj fast timesats eller fast honorar. Vi dækker også dine kørselsomkostninger i egen bil efter statens takster. Vores kontor i Herlev vil være udgangspunktet for dit arbejde, hvor du vil have mulighed for sparring og støtte fra vores erfarne team.

Så er du klar til at blive en del af vores dedikerede afdeling og arbejde som statiker for en anerkendt virksomhed i byggebranchen? Så send din ansøgning via linket "Ansøg", og lad os tage en løbende samtale om dine muligheder og vores forventninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Focus2 ApS:

Vi er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i byggeteknisk rådgivning, energioptimering og bæredygtighed i forbindelse med bygningsrenovering. Vores afdeling er dedikeret til at levere præcist og pålideligt arbejde, der hjælper vores kunder med at træffe velinformerede beslutninger. Vi lægger vægt på faglig ekspertise og en positiv arbejdskultur, hvor samarbejde og udvikling er i fokus. Velkommen til Focus2-teamet!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.