Telco Electronics A/S
Brovst

Bliv en del af Telco-teamet

Lyder muligheden for faste arbejdstider med stor fleksibilitet, masser af gode kollegaer, et afslappet miljø med plads til humor, flad struktur og gensidig respekt som noget for dig?
Vi vægter de personlige egenskaber højere end faglige kompetencer. Kan du nikke ja til ovenstående, håber vi du har lyst til at bidrage til vores team.

Telco er i en rivende udvikling har derfor brug for flere nye medarbejdere. Som medarbejder hos Telco, får du mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver, hvor vi sørger for den nødvendige oplæring.

Hvad siger medarbejderne:

Jeg sætter stor pris at kunne tilpasse arbejdsliv med privatliv, især da børnene var små

siger Charlotte

Det er fedt at have weekend kl.11 hver fredag

siger Jeanette

Jeg får lov til at lave mange forskellige ting

siger Nethe

Jeg har rigtig gode kollegaer, og der er mange gode arrangementer

siger Henriette

Arbejdsopgaver:

  • Samling og montage
  • Test af produkter
  • Pakkeri
  • Mærkning
  • Håndlodning

Vi vægter:

  • At du er mødestabil
  • At du har sans for god kvalitet og orden
  • At du er fleksibel og god til at arbejde i et team
  • At du er pligtopfyldende og har et godt humør

Din baggrund

Denne betyder ikke så meget. Du kan have erfaring fra f.eks. produktion, butik osv. Det vigtigste er, at du har lyst til at indgå i et team og vil sætte pris på et godt arbejdsmiljø og en stor grad af fleksibilitet.

Vi tilbyder:

Job i en god og sund virksomhed, som er en af de førende på sensormarkedet. Vi har en uformel omgangsform med tæt kontakt til leder. Muligheder for mange forskellige udfordringer samt stor fleksibilitet i job og arbejdstider. Du vil blive klædt på og uddannet i de nødvendige kompetencer, som er nødvendige for at opretholde den høje kvalitet som er kernen i vores produkter. Du bliver en del af ”familien”, hvor vi arbejder tæt sammen i fællesskab, om at løse de udfordringer vi bliver stillet overfor. Telco beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere. I din dagligdag vil du blive del af et mindre team på 3-5 personer.

Ansøgning:

Hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den helt rigtige kollega.


Telco Electronics A/S er en del af den internationale Telco-koncern. På fabrikken i Brovst produceres og sendes fotoelektriske systemer, som er blandt verdens bedste. Vi har egne selskaber i Danmark, Spanien, Polen og USA samt agenter i ca. 50 lande verden over. Systemerne er kendt på markedet for en meget høj kvalitet, og vi har gennem årene haft en betydelig vækst. Se mere på: www.telcosensors.com.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.