Proline VVS A/S
Odense SØ

Erfaren lønbogholder

Til en nyopretttet stilling får du ansvaret for, at alle vores knap 100 timelønnede medarbejdere får den rigtige løn til tiden. Du har erfaring med udarbejdelse af timelønninger, overenskomster og også gerne lokalaftaler. Du vil få en stor berøringsflade i organisationen, da du i samarbejde med byggelederne skal sikre, at montørernes timer registreres korrekt. Samtidig har du et stort servicegen, da jobbet indebærer spørgsmål fra montører og lærlinge om alt fra deres lønsedler, barsel, sygdom, uddannelse m.m.

For den rette vil der tillige være mulighed for at varetage diverse regnskabsmæssige opgaver, herunder mulighed for at udvikle nye kompetencer og påtage sig nye ansvarsområder under kyndig sparring og oplæring.

Du bliver en del af Prolines økonomi-team, hvor faglig kompetence, højt til loftet og gensidig hjælpsomhed er nøgleordene. Vi søger en lønbogholder, der kan sit fag, som gerne vil udvikle sig og har en positiv tilgang til både opgaver og kollegaer.

Du er:

  • Engageret i dit arbejde og en udpræget holdspiller
  • Struktureret, med et godt overblik og en grundig arbejdsstil
  • God bruger af Excel
  • Ydmyg i dit forhold til både opgaver og kollegaer
  • Imødekommende, udadvendt og har let til grin

Kvalifikationer:

  • Min. 3 års erhvervserfaring med udarbejdelse af løn

Proline VVS tilbyder:

  • Et spændende job med frihed under ansvar
  • Gode kollegaer
  • Sociale aktiviteter
  • Motion i arbejdstiden
  • En attraktiv løn med sundhedsforsikring og pensionsordning

Hvem er vi?

Proline er en VVS- og ventilationsvirksomhed i rivende udvikling. Vi arbejder for typehusproducenter og entreprenørvirksomheder, der opfører bolig- og erhvervsbyggerier i hele Danmark. Vi har et godt sammenhold og rigtig gode arbejds- og ansættelsesforhold, herunder bl.a. motion i arbejdstiden to gange om ugen, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Hos Proline er vi ca. 120 medarbejdere – heraf cirka 30 på kontoret. Proline holder sig altid opdateret på de nyeste tendenser inden for den teknologiske udvikling og tænker fremsynet i forholdet til kundernes behov. Vi er tætte samarbejdspartnere med typehusproducenter og entreprenørvirksomheder i hele Danmark. Vi er et ”ungt” team med god humor – synes vi selv. Vi lægger stor vægt på, at vi har et godt sted at arbejde sammen.

Vores formål er meget klart, og det er, at vi vil være en attraktiv arbejdsplads, som leverer kvalitet og godt håndværk.

Derfor garanterer vi: Godt arbejde – hele vejen.

Tiltrædelse:

Samtaler afholdes løbende og afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til Laila Tofthøj Rasmussen på job@prolinevvs.dk, eller ring for nærmere information på 44 12 54 45.