Rea Erhvervsbiler A/S
Glostrup, Hvidovre eller Slagelse

Person-, vare- og lastvognsmekanikere/-lærlinge søges til REA Erhvervsbiler

Skal du prøve noget nyt i 2024? Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er, at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Vi er hos REA Erhvervsbiler på jagt efter person-, vare- eller lastvognsmekanikere/-lærlinge til vores afdelinger i Slagelse, Glostrup og Hvidovre. Vi sælger og servicere IVECO og Fiat Professional, men har også brugte biler igennem værkstedet.

Vi tilbyder et job hos en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional. Her vil du få mulighed for at arbejde med alle facetter af reparation og vedligeholdelse.

Du vil opleve, at REA Erhvervsbiler har en flad organisation, hvor der er højt til loftet og en uformel tone. Ideer og input værdsættes og døren står altid åben for dialog og samarbejde.

Om jobbet:

Som mekaniker hos os vil dine primære ansvarsområder omfatte:

  • Reparation og vedligeholdelse: Udføre reparationer på motorer, transmissioner, bremser, styringssystemer og andre bilkomponenter for at sikre, at bilen fungerer korrekt.
  • Fejlfinding: Identificere og diagnosticere problemer ved hjælp af testere og værktøjer for at fastslå årsagen til mekaniske eller elektriske fejl.
  • Service: Udføre rutinemæssige serviceeftersyn og forebyggende vedligeholdelse for at sikre, at bilerne overholder de påkrævede standarder.
  • Installation af ekstraudstyr: Montere og installere ekstraudstyr såsom solskærme, sædeovertræk, sidebeklædning eller andre specialiserede tilpasninger.
  • Kontrol: Sikre, at alt spiller 100% inden bilen afleveres til kunden/sælgeren.

Om dig:

  • Kørekort: Minimum kategori B (alm. bil)
  • Arbejdsmetode: Kan arbejde selvstændigt, men hvor der altid vil være en værkfører, at spørge til råds
  • Teamarbejde: Bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • Kundeservice:Serviceminded over for interne og eksterne kunder, hvor der gives en klar forklaring på forbedringerne eller udfordringerne ved bilen

Vi tilbyder:

  • Attraktiv lønpakke: En konkurrencedygtig løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer
  • Godt arbejdsmiljø: Et godt arbejdsmiljø præget af en uformel og imødekommende tone, hvor der er højt til loftet med ”frihed under ansvar”
  • Uddannelsesmuligheder: Muligheder for faglig og personlig udvikling på kurser, efter- eller videreuddannelser
  • Personalegoder: Attraktive personalegoder, herunder sundhedsforsikring og pensionsordning
  • Sociale arrangementer: f.eks. fællesspisning

Arbejdssted:

Skovsøviadukten 2, 4200 Slagelse
Farverland 7, 2600 Glostrup
Avedøreholmen 76, 2650 Hvidovre

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Ved spørgsmål om stillingen, kontakt Adm. direktør Gert Hansen på tlf. 20 29 08 52.

Send din ansøgning til:

Jobbet søges via mail gh@rea.as med din ansøgning og dit CV i PDF-, eller word-format vedhæftet, mærket ”Mekaniker Slagelse”, ”Mekaniker Glostrup” eller "Mekaniker Hvidovre" i emnefeltet, eller du kan søge via QuickApply-ansøgningslinket ”Ansøg”.


Hvem er REA Erhvervsbiler?

REA Erhvervsbiler har afdelinger i Roskilde, København, Slagelse, Næstved og Avedøre Holme, som tilbyder et stort udvalg af nye og brugte vare- og lastbiler.

Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne IVECO og Fiat Professional.

Vi er en af Danmarks mest sælgende IVECO og FIAT Professional forhandlere og kan tilbyde erhvervsbiler helt op til 60 tons vogntogsvægt.

Vi er i dag 85 medarbejdere fordelt på fem afdelinger og har mere end 40 års erfaring med salg og service af erhvervsbiler og vi glæder os til at samarbejde med dig.

Kåret som Årets IVECO forhandler i 2018, 2020, 2021 og 23.

Kåret som Mest sælgende forhandler af Fiat Professional i 2020 og 2021.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.