Bredenoord A/S
Vejle

Blæksprutte til logistikafdeling i international virksomhed

Få en spændende stilling hos Bredenoord Danmark

Som logistikmedarbejder hos Bredenoord i Vejle, bliver du firmaets blæksprutte på pladsen, værkstedet og lageret.

Din vigtigste opgave bliver at være i kontrol med vores flåde af materiel, således det til enhver tid er klar til, også med kort varsel, at blive plukket, pakket og klargjort til afsendelse, til vores danske og internationale kunder. Vi servicerer kunder primært inden for event, byggeri og anlægsaktiviteter, forsyningsselskaber og offshore branchen.

Dit foretrukne arbejdsredskab er en truck, som du bruger til hovedparten af din daglige arbejdsopgaver, såsom pluk, pak og returkoordinering af vores materiel. Din erfaring som truckfører får dit arbejde til at se ud som en leg, og du klarer opgaverne med sikker hånd og overblik. Med trucken håndterer du vores flåde af generatorer, batterier og vedvarende energiløsninger, fordelingstavler, kabler og containere på en sikker og forsvarlig måde, med fokus på din egen og andres sikkerhed som del af din arbejdsetik.

Du vil få en central rolle i vores logistikteam med en bred kontaktflade til vores operationelle og kommercielle teams, for derved at sikre, at de daglige opgaver bliver udført til yderste tilfredshed. Som del af Bredenoord i Danmark, vil du møde varierende udfordringer i dit daglige arbejde, hvor arbejdsopgaverne til tider er mange og hvor du med dit kølige overblik og evner som blæksprutte, kan prioritere opgaverne med kort varsel.

Hvad vi håber at finde hos dig:

  • En fleksibel og mødestabil medarbejder, der kan bidrage til en sikker arbejdsplads
  • Kørekort til Kategori B og Truckcertifikat. Trailer- og lastbilkort vil være en fordel, men ikke krav
  • Du er erfaren som truckfører med et godt indblik i logistikverdenen
  • Teknisk snilde er ikke et problem for dig, og du har ikke noget imod at få sorte hænder
  • Du fungerer godt i et team, og du evner at kommunikere åbent og direkte
  • Et digitalt mindset – du har erfaring med, eller er åben for brug af digitale redskaber
  • Du taler og skriver dansk og engelsk. Kan du også tysk, er det en bonus

Vi tilbyder

Et spændende og til tider hektisk arbejdsmiljø i en dansk afdeling i en international virksomhed. Du vil blive en del af et stærkt, tæt og engageret team. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor service, ordentlighed og optimering driver os frem. Vi tilbyder dig muligheden for, i samarbejde med planlæggeren, at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater. På sigt er der udviklingsmuligheder i stillingen, afhængigt af individuelle ønsker, muligheder og kompetencer.

Hvordan søger du?

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt venligst Flemming Hjortshøj på +45 70 70 28 29. Send os din ansøgning, CV og de vigtigste certifikater via knappen nederst på siden.

Ansættelse snarest muligt – ansøgningsprocessen stopper, når vi har fundet den rette kollega.

Vi ser frem til din ansøgning!


Om Bredenoord

Bredenoord er Hollandsk og grundlagt i 1937 som et uafhængigt familiefirma, og som internationalt udvikler, leverer og vedligeholder generatoranlæg med perfektion for øje. Ved at benytte den nyeste teknologi, samt årtiers erfaring, bygges generatoranlæg internt i virksomheden, alt sammen med henblik på at skabe driftssikkerhed for vores kunder. For Bredenoord drejer hverdagen sig om at sikre forsyning på steder, hvor det er nødvendigt, men ikke nødvendigvis er en selvfølge. Bredenoord arbejder ud fra følgende vision: "Vi tager højde for de konkrete behov og løser opgaven professionelt". Bredenoord A/S er placeret i Vejle og beskæftiger aktuelt 11 kollegaer. Internationalt er vi over 300 medarbejdere i koncernen.

Læs mere om os og vores produkter på https://www.bredenoord.com/dk/.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.