EFI Global
Ballerup

Uvildig bygningsekspert

Har du lyst til at arbejde som uvildig bygningsekspert med fokus på skimmel, svamp, fugt, bygningsfysik og miljøkritiske stoffer?

EFI Global søger endnu en bygningsundersøger til vores afdeling i Ballerup. For den rette person er der tale om et fantastisk spændende og udfordrende job, som kombinerer højt specialiseret viden med en praktisk indgangsvinkel, og som indeholder stor variation i typen af opgaver og i den menneskelige kontaktflade.

Desuden er der mulighed for at deltage i den superspændende udvikling af EFI Global, både i Danmark og vores nordiske nabolande.

Jobbet

Som bygningsundersøger bliver dine primære arbejdsopgaver praktisk orienterede bygningsundersøgelser og efterfølgende rapportering.

Undersøgelserne omfatter primært svampe-, insekt-, skimmel- og fugtskader, miljøkritiske stoffer som asbest, tungmetaller og PCB, samt byggeteknik og bygningsfysik. Både vores kunder og de bygninger vi undersøger, spænder meget bredt.

Fra afdelingen i Ballerup foretages undersøgelser øst for Storebælt, herunder måske nogle ture til Sverige og Norge.

Udover det faglige, er kommunikation en nøgleopgave i din funktion, da du løbende er i skriftlig og mundtlig kontakt med håndværkere, ingeniører, forsikringsselskaber, beboere, advokater og kolleger i forbindelse med sagerne.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør. Det er derudover en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund og et par års erfaring, der har givet dig en bred byggeteknisk viden, som vi kan uddybe gennem grundig intern uddannelse. Derudover forventer vi, at du:

  • Er selvstændig, praktisk orienteret og arbejder både struktureret og ansvarsbevidst med dine opgaver.
  • Har stærke sociale kompetencer og udviser lyst og vilje til at kommunikere internt og eksternt.
  • Er tillidsvækkende, nysgerrig, lærenem og servicemindet overfor kunder såvel som kolleger.

Har du erfaring med renoveringer, bygningsundersøgelser og -skader, eller anden specialviden inden for ét eller flere af vores ekspertiseområder, er du en ekstra interessant kandidat til jobbet.

Da vi skal udvikle EFI Global i Norden, vil det også være en fordel, hvis du taler og skriver svensk og/eller norsk, og hvis du har erfaring fra arbejde i Norge eller Sverige. Det er dog ikke en forudsætning for at søge stillingen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et arbejde, hvor du kan opnå en enestående specialviden. Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og derfor kan du forvente en alsidig hverdag, som du får stor frihed til selv at tilrettelægge.

EFI Global Danmark er en mindre forretningsenhed, hvilket giver nærhed, indflydelse og handlekraft. Samtidig er vi en del af noget meget større, hvilket medfører ordnede forhold, sikkerhed, let adgang til viden og gode muligheder for at hente inspiration fra kolleger i hele verden.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med pensions- og sundhedsordning, forsikringer, intern og ekstern efteruddannelse, konkurrencedygtig løn, samt mulighed for firmabil og delvist hjemmearbejde.

Læs mere om EFI Global på www.efiglobal.dk.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jens Kornum på telefon 40 52 01 00 eller på mail jens.kornum@efiglobal.com.

Send din ansøgning (inkl. CV og relevante referencer) hurtigst muligt, og senest den 1. maj pr. mail til:

EFI Global
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
dk.job@efiglobal.com


Om EFI Global

EFI Global er en markedsledende global rådgivningsvirksomhed, med fokus på undersøgelse og udredning af skader i bygninger.

I Danmark udfører vi bygningsundersøgelser, laboratorieanalyser og rådgivning inden for fire ekspertiseområder: 1) Svamp, insekter, træ, 2) Skimmel, fugt, indeklima, 3) Byggeteknik og bygningsfysik, 4) Miljøkritiske stoffer. Vi har kontorer i Ballerup og i Kolding, hvor vi også har eget laboratorium.

Udover vækst og implementering af nye ekspertiseområder i Danmark, står fremtiden også på etablering af EFI Global i Norge, Sverige og Finland.

EFI Global er en del af den endnu større globale virksomhed Sedgwick, med over 30.000 medarbejdere. Derfor er EFI Global Danmark en del af Sedgwick Danmark A/S.