Anlægsgartner Gottlieb A/S
Skibby

Frisk medarbejder til Anlægsgartner Gottlieb A/S

Søger du et spændende og udfordrende job i dit sabbatår? Er du serviceminded og har masser af energi? Anlægsgartner Gottlieb A/S i Skibby søger en engageret medarbejder til vores administration.

Arbejdsopgaver:

I administrationen vil dine primære opgaver være telefon/omstilling, mail, kaffemaskine, modtagelse af gæster, bestilling af mad, oprydning, diverse IT & mobilopsætning samt ad hoc-opgaver for administrationen. Du vil være med til at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse, når de kontakter os. Vi søger en frisk kollega, der kan bidrage positivt til vores team.

Din personlighed er vigtig for os:

Du er en udadvendt person, der med dit engagement og din struktur kan bidrage til Anlægsgartner Gottliebs fortsatte succes. Du er tålmodig og forstående over for vores kunder, og du motiveres af at yde en god kundeservice, så du sikrer, at kunderne får en positiv oplevelse, når de taler med dig.

Hvem er du:

  • Du er struktureret og i stand til at bevare overblikket i travle perioder.
  • Du er ansvarsbevidst og arbejdsom.
  • Du er fleksibel og god til at samarbejde.
  • Du er god til at kommunikere både på skrift og i tale.
  • Du er IT-stærk.
  • Har du erfaring med kundeservice, vil dette være en fordel i jobbet.
  • Du har eller er ved at afslutte en gymnasial uddannelse som f.eks. STX, HHX eller HTX.
  • Du vil gerne have et sabbatår, inden du læser videre, og du kan se dig selv være i stillingen i et helt år.

Hvad kan vi tilbyde:

Vi tilbyder dig et job i en ambitiøs og spændende virksomhed, hvor der hele tiden er gang i nye projekter. Vi sørger for, at du vil komme godt fra start, og at du vil modtage al nødvendig oplæring. Du vil få rig mulighed for at både udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Arbejdet er på 37 timer om ugen. Det er en tidsbegrænset stilling på 1 år.

Er du frisk?

Opstart: Gerne fra 1. juni 2024, hvis muligt. Dog venter vi gerne på den rette ansøger. Ansøgningsfrist: 20/5- 2024. Samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis.

Sådan ansøger du:

Send din ansøgning og CV via knappen "Ansøg" her på siden. Er der spørgsmål til stillingen, kan Camilla Breck kontaktes på 8188 6338. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og tilbyder en unik mulighed for at være en del af vores dedikerede team.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge, uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund.


Hvem er Anlægsgartner Gottlieb A/S:

Anlægsgartner Gottlieb A/S beskæftiger +150 kompetente medarbejdere. Anlægsgartner Gottlieb A/S har fokus på bæredygtighed og biodiversitet og udfører alle typer anlægs- og kloakprojekter, samt tilbyder individuelt tilpassede servicekontrakter efter behov og lokalitet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.